FOTBAL  »  LIGA 2  »  SERIA B1 / TĂRLUNGENI - RAPID 0-1

VIDEO şi FOTO Victorie pentru Vio » Rapidul s-a impus din penalty la Tărlungeni. Următorul meci va fi cu Moldovan pe bancă

Alex Ioniță a marcat pentru a doua etapă la rînd // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov) +14   FOTO
Alex Ioniță a marcat pentru a doua etapă la rînd // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 02:18

Giuleştenii au obţinut primul succes în Liga a 2-a, după ce au evoluat cu doi oameni în minus aproape o repriză.

Rapidul încă se caută. Ieri, s-a regăsit măcar pentru 90 de minute, la Tărlungeni. Spre deosebire de etapa trecută, cînd alb-vişiniii au remizat acasă, 1-1 cu Buzău, Tăbîrcă a făcut schimbări importante în formula de start.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu numai două puncte în clasament, giuleştenii ţinteau prima victorie în eşalonul secund, dar misiunea lor s-a complicat în minutul 25, cînd Iacob a văzut al doilea galben şi a mers la vestiare.

Pe un teren situat pe cîmp, fazele spectacol nu au cum să-şi facă apariţia. Pancu şi compania s-au chinuit, dar Drăghia a fost în zi mare. Mai mult, la 8 minute de la reluare, rapidiştii au mai pierdut un om, Stoica fiind şi el eliminat, iar egalul părea un rezultat mare.

Totuşi, Crăciunescu a dictat correct penalty pentru bucureşteni, iar Alex Ioniţă a executat cu mult calm, aducînd Rapidului prima victorie din acest sezon.

Asta nu i-a salvat banca lui Tăbîrcă. Începînd de azi, Grantul va avea un nou tehnician. Viorel Moldovan revine după 6 ani de zile. În 2007 a ocupat postul de director sportiv, dar a demisionat după un conflict cu George Copos.

”Am reuşit să spargem gheaţa, aveam nevoie de o victorie cît mai repede. Sper ca Viorel să ne readucă entuziasmul. Aveam nevoie de mentalitatea lui de învingător" ( Daniel Pancu, atacant Rapid)

Unirea Tărlungeni - Rapid 0-1
A marcat: Al. Ioniţă II (63 - pen)

Unirea: Fl. Iacob - Vlăsceanu (A. Postolache, 81), Patarciuc, I. Şerban, Dumbravă (Marcăş, 67) - Brujan (Neculai, 62), N. Cristea - Marin, L. Nicolae, Enceanu - Elek. Antrenor: Laszlo Balint

Rapid: Drăghia - I. Voicu, Tînc, Al. Iacob, M. Stoica - C. Păun, V. Negru - Lazea, Selagea, Al. Ioniţă II (Cl. Herea, 89) - Pancu (N. Vasile, 56). Antrenor: Alexandru Tăbîrcă
Cartonaşe roşii: Al. Iacob (25), M. Stoica (53)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
auras01
auras01  •  21 Septembrie 2013, 16:12

AJUTATI-MA, nu ma mai pot loga pe FZR! MULTUMESC !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  20 Septembrie 2013, 01:22

Intotdeauna steaua a batut rapid !! si la fotbal si la galerie ,am fost superiori !!

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  20 Septembrie 2013, 00:37

rapidistii sunt niste nulitati care se vor desfiinta in decembrie ! rapid ramane prima echipa comunista care se va desfiinta in decembrie si atunci va fi sarbatoare nationala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează