FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIITORUL TG. JIU - CSIKSZEREDA

Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda, încă un meci cu arbitraj contestat în Liga 2! Nimeni nu e sigur de play-off cu 10 meciuri rămase de jucat

Viitorul Tg. Jiu și Csikszereda se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 20 din Liga 2.
Viitorul Tg. Jiu și Csikszereda se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 20 din Liga 2.

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 21:28 / Actualizat luni, 22 martie 2021 22:03

Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Csikszereda au remizat, scor 0-0, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 2. Lupta pentru play-off este una palpitantă.

Disputa dintre Viitorul și Csikszereda a încurcat și mai tare calculele din Liga 1. Gorjenii ar fi devenit prima echipă calificată în play-off, dacă s-ar fi impus. Cum nu s-a întâmplat, 11 echipe păstrează șanse matematice înaintea rundei decisive.

VIitorul Tg. Jiu - Csikszereda, faze controversate

Meciul a avut un ritm alert. Formația din Târgu Jiu a ratat 3 șanse importante, cea mai mare în minutul 38, când golgeterul Daniel Paraschiv a rămas singur la 6 metri de poartă, a avut și timp de preluare, dar a tras în portar. 

Partea secundă a fost una tensionată, cu două momente în care oaspeții au contestat arbitrajul: 

  • În minutul 85, David Bor a trimis mingea în poartă, dar brigada condusă de Horia Mladinovici l-a anulat după aproape 30 de secunde pentru ofsaid. Reluările TV nu au putut lămuri dacă decizia este corectă sau nu.
  • La ultima acțiune a jocului, Pinter a scăpat singur spre poarta gorjenilor. Lixandru l-a tras cu câțiva centimetri în afara careului, asumându-și cartonașul roșu. Faza s-a petrecut la limita careului, iar oaspeții au cerut penalty. Arbitrul a considerat însă că faultul s-a petrecut în afara careului.

Invitat la DigiSport Special, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu n-a putut oferi un verdict pentru faza golului anulat. După ce a urmărit de mai multe ori ultima fază a meciului, acesta a considerat că arbitrul Mladinovici a procedat corect acordând doar lovitură liberă: „Ținerea se încheie înainte ca jucătorul oaspeților să intre în careu. Live a părut că îi dă drumul abia după ce intră în suprafața de pedeapsă”.

Viitorul Tg. Jiu, lider în Liga 2

Viitorul Pandurii urcă pentru moment pe primul loc în Liga 2. Are 32 de puncte și un meci crucial cu Dunărea Călărași, ocupanta locului 5. Csikszereda nu mai e la mâna ei înaintea ultimei runde. Are 29 de puncte, însă adversara e la îndemână, CSM Slatina. Cu 10 meciuri rămase de jucat în Liga 2, nu mai puțin de 11 echipe au șanse să se califice în play-off-ul pentru promovare.

Clasament Liga 2: 

Programul ultimei etapei din sezonul regulat: 

Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda 0-0

Viitorul Pandurii: D. Rusu - Buleică, Al. Băican, Lixandru, Sin - A. Dragu, Vulpe - Prejmerean, Țegle, Cioiu - D. Paraschiv 
Antrenor: Flavius Stoican 

Csikszereda: Gyenge - R. Takacs, Kelemen, Apro, Bor - Csuros, Casiadi - Jebari, Bauza, Meszaros - Schieb 
Antrenor: Valentiu Suciu

Poveste spectaculoasă cu două legende ale Rapidului: „Eu nu am băut un pahar, dar ei au rezolvat o sticlă și jumătate”

Fanii au câștigat războiul! Antrenorul și-a dat demisia cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  23 Martie 2021, 22:32

A fost masacru la meciul asta cu golul anulat degeaba celor din Miercurea Ciuc,tusierul si arbitrul au luat sigur plicurile inainte de meci...nu se poate asa ceva,nu a atins nimeni mingea la lovitura libera,apoi un jucator de la Pandurii Viitorul atinge mingea si o deviaza la adversar si arbitrul anuleaza golul dupa 10 secunde...cum se decid echipele calificatein play-off,hal de arbitraj...si Stoican se mai lauda dupa meci ca au jucat fotbal si e multumit cand au furat ca in codru,cu infrangere erau90% out din play-off...rusine hotilor,sper sa nu intre echipa lui Stoican in play-off pt futaciunea asta!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  23 Martie 2021, 06:26

o singura greseala, trebuia sa se dea 11m pt Pandurii la o faza la care arbitrul a dat galben pt simulare.

george_br
george_br  •  22 Martie 2021, 23:08
Postat de John Hardley pe 22 Martie 2021, 22:27

Eu va spun ca nea Ady nu va promova!!! La mulți ani nea ADY

Dar daca o face... il pupi tu undeva? ... si pe toti suporterii Stiintei, ca sigur nu se supara nici unul...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează