FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Viorel Moldovan a bătut palma pentru preluarea Rapidului: "De luni sînt patron"

Moldovan și elevii săi au ca obiectiv promovarea imediată în
Moldovan și elevii săi au ca obiectiv promovarea imediată în "A"

Articol de - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:53

Moldovan a dezvăluit că a bătut palma cu Zamfir şi că va prelua clubul săptămîna viitoare.

Ieri, Viorel Moldovan a avut o nouă rundă de negocieri cu Adrian Zamfir, cel care deţine în prezent pachetul majoritar de acţiuni la clubul din Grant. Actualul tehnician din Giuleşti a divulgat că cei doi s-au înţeles şi că săptămîna viitoare se vor parafa actele: "Lucrurile sînt pozitive, sper ca în scurt timp să se rezolve totul şi să semnăm actele. Pînă luni sper să semnăm. Eu mi-am arătat interesul de a prelua acţiunile. Este vorba despre întreg pachetul de acţiuni al clubului".

Moldovan a mai spus că e nevoie urgentă de lichidităţi pentru ca alb-vişiniii să fie siguri că pe 28 martie Tribunalul Bucureşti va aproba planul de reorganizare: "Nu vreau să intru în amănunte acum. O să avem timp să discutăm şi aceste aspecte. Acum răspund ca antrenor, ca patron răspund peste o săptămînă".

Viorel va plăti 500.000 de euro în schimbul acţiunilor şi are în spatele lui un grup de oameni de afaceri, iubitori ai Rapidului, care sînt gata să investească după ce fostul internaţional va deveni patron în acte.

"I-am scos pe jucători la o masă şi i-am anunţat că vreau să iau clubul. Ei sînt optimişti, au primit foarte bine vestea" (Viorel Moldovan, antrenor Rapid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
magura
magura  •  23 Martie 2014, 11:31
Postat de ucluj2011 pe 22 Martie 2014, 17:50

Stai linistit fratioare. Spirit ca al Rapidului nu multe echipe din Europa au. Noi ceilalti din Romania (MAI ALES voi stelistii) nu putem nici macar VISA la asa ceva. Moldovan , dupa ce a jucat citiva ani la aia din Grant , te asigur eu ca nu a mai fost dinamovist , a devenit rapidist pina in maduva oaselor. S-a molipsit si el ca si toti ceilalti care au trecut pe acolo. Si crede-ma ca dintre echipele din Bucuresti simpatizez Dinamo nu Rapidul , dar asta este adevarul.

Foarte frumoase cuvinte din partea unui simpatizant al clubului dinamo!!! Este adevarat, RAPID are un spirit unic, o galerie unica, SUPORTERI ADEVARATI (nu simpatizanti cum are steaua!!!) si de aceea unii au vrut echipa feroviara in divizia B (de frica si de oftica). Dar RAPID are ceva ce nu au alte echipe si de aceea va dainui!!! HAI RAPID, indiferent de locul si divizia in care te afli!!!!

nicobo78
nicobo78  •  23 Martie 2014, 11:08

Clubul asta este bolnav si nu sint medicamente

nicobo78
nicobo78  •  23 Martie 2014, 11:06

Clubul acesta nu va vi prea curind ce a fost. Mai degraba va fi un fel de Sportul Studentesc

Vezi toate comentariile (24)
Comentează