FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACS MOSTIȘTEA ULMU - STEAUA 0-2

VIDEO Oprița, categoric după victoria Stelei cu Mostiștea Ulmu: „Nu le înțeleg supărarea! Putea fi 6-2 pentru noi”

Articol de , - Publicat sambata, 08 mai 2021 14:24 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 17:42

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, a comentat victoria echipei sale, 2-0 cu Mostiștea Ulmu, în turul primei runde a barajului pentru promovarea în Liga 2.

Partida a fost una tensionată, cu un arbitraj controversat din partea centralului Eduard Ioniță. La finalul meciului, Vasile Târșolea, patronul echipei Mostiștea Ulmu, a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului.

Daniel Oprița, declarații după victoria Stelei cu Ulmu: „Acum nu e loc de spectacol”

„Nu le înțeleg supărarea și nici nu vreau! Au fost niște faze controversate! Unele decizii au fost și în defavoarea noastră... Fundașul lor spune că nu l-a atins la faza penalty-ului, dar e atingere. Jucătorul meu zice că l-a atins. Se poate fi o greșeală...

Mă așteptam să fie greu pentru că se vede tracul pe jucători. E presiunea mare! Sper să se descătușeze. Poți fi lider în tot sezonul, dar să pierzi la baraj. Pierzi tot sezonul pentru o zi proastă.

Toți se așteaptă ca noi să jucăm ca Barcelona... Dar trebuie să fim mai pragmatici! Nu e loc de spectacol! Lumea nu înțelege ce presiune e aici. Am încercat să jucăm la rezultat. Nu am făcut un joc foarte bun, dar am avut situații clare de a marca. Putea fi 6-2 pentru noi. Și ei au jucat destul de bine. Nici jucătorii ăștia nu sunt aduși de la Real Madrid, e și presiunea suporterilor. Nu e ușor să joci în Liga 3.

Noi avem cea mai mare presiune, avem cel mai mult de pierdut”,a spus Oprița la finalul meciului. 

Rezumatul meciului ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2:

Citește mai multe știri despre Mostiștea Ulmu – Steaua:

Protest vehement după Mostiștea Ulmu - Steaua: „Dacă nu se cere rejucarea, nu ne mai prezentăm!”

ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2» „Militarii” fac un pas mare către Liga 2 după un meci cu un arbitraj controversat

Penalty INVENTAT pentru Steaua în meciul cu Mostiștea Ulmu » Decizie de neînțeles a „centralului”: „Ne batem joc?”

Imaginea zilei la „barajul” Mostiștea Ulmu - Steaua: ce s-a livrat în vestiarul „militarilor” :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
karpathin
karpathin  •  08 Mai 2021, 21:55

Este simplu ca să aflăm răspunsul pentru întrebarea lui Oprița: orice scandal creat în jurul CSA Steaua și mediatizat consistent ar avea darul de știrbi din imaginea oricărui succes obținut de această echipă. Atât așteaptă arnăuții aflați pe lista de plată a lui George Becali. În felul acesta există interesul de a diminua impactul oricărei victorii, mai ales dacă această campanie se va finaliza cu o promovare.

forumeer
forumeer  •  08 Mai 2021, 20:06
Postat de iri_ pe 08 Mai 2021, 19:13

Deci Steaua nu e Steaua, si Steaua (Fcsb) e Steaua, buna logica asta :)

E fcfcsbist, de unde logica?

forumeer
forumeer  •  08 Mai 2021, 20:05
Postat de lacadus pe 08 Mai 2021, 16:36

Greșeală aceea a fost normala, arbitrul a fost depășit de nivelul meciului dintre Steaua ( FCSB ) si echipa a treia a FCSB-ului, adică CSA

Esti prost.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează