FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACS FC DINAMO

Andrei Cristea a preluat ACS FC Dinamo și anunță: „Vrem să redevenim o forță în fotbalul românesc!” » Detalii despre salarii și planurile următoare

ACS FC Dinamo are planuri mari / Sursă foto: Arhivă GSP
ACS FC Dinamo are planuri mari / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 20:27 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 21:45

Andrei Cristea, noul antrenor al lui ACS FC Dinamo, clubul lui Nicolae Badea din Liga 4, susține răspicat că obiectivul echipei e promovarea imediată în Liga 3

În ultima sa apariție televizată, Andrei Cristea a oferit detalii despre proiectul clubului lui Nicolae Badea. Fostul atacant complică și mai mult peisajul confuz din Ștefan cel Mare: „Vrem ca această echipă să redevină o forță în fotbalul românesc”, spune acesta.

Andrei Cristea a preluat ACS FC Dinamo și anunță: „Vrem să redevenim o forță în fotbalul românesc!”

Să sperăm că vom redeveni o forță în fotbalul românesc. Vreau să avem condiții, vreau să avem o bază în care să ne pregătim. Vrem să luăm jucători care să se potrivească nivelului la care suntem. Repet, obiectivul e acela de a programa. Salariul mediu la noi e undeva pe la 5.000 - 6.000 de lei. 

ACS FC Dinamo e în acest moment în reorganizare judiciară, în insolvență, dar președintele clubului și domnul Badea pot discuta despre aceste lucruri. Noi vrem să ne implicăm, să ne facem treaba. Ne-am dori să jucăm undeva cât mai aproape de Ștefan cel Mare.

Nu va fi ușor să luăm jucători de la Dinamo din Liga 2, vedem ce se va întâmpla acolo. Vom avea un cantonament, vreau neapărat să facem o perioadă de pregătire”, a spus Andrei Cristea, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Numit de Badea la ACS FC Dinamo, Andrei Cristea confirmă: „Vrem să promovăm în eșalonul al treilea cât se poate de repede!” + Scenariu-șoc: cere jucători de la Dinamo din Liga 2: „Am discutat!”
DINAMO
Numit de Badea la ACS FC Dinamo, Andrei Cristea confirmă: „Vrem să promovăm în eșalonul al treilea cât se poate de repede!” + Scenariu-șoc: cere jucători de la Dinamo din Liga 2: „Am discutat!”

Andrei Cristea, antrenor la ACS FC Dinamo

Unul dintre jucătorii reprezentativi ai lui Dinamo 1948 (cea care tocmai a retrogradat din Liga 1) în ultimii ani, Andrei Cristea, va antrena ACSFC Dinamo, formația din Liga 4 patronată de Nicolae Badea. Golgeter al României în 2010 și marcator în „minunea de la Liberec”, Cristea s-a înțeles cu Nicolae Badea și a preluat conducerea tehnică a lui ACSFC Dinamo, echipă care activează în Liga a 4-a. Obiectivul este promovarea în Liga 3.

În vârstă de 38 de ani, Andrei Cristea, deținător al licenței A de antrenor, s-a retras în acest an din activitatea de fotbalist. El are peste 500 de meciuri oficiale jucate. 421 dintre acestea sunt în prima ligă, unde a marcat 114 goluri, cu care se clasează pe locul 25 în ierarhia marcatorilor all-time din eșalonul de elită.

ACSFC Dinamo vrea să promoveze în Liga 3

ACSFC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, va începe sezonul următor cu obiectivul de a promova în liga a treia. Acolo se află deja CS Dinamo, formația Clubului Sportiv al Ministerului de Interne. În 2023, în „C" ar putea să existe, într-o singură serie, trei cluburi numite Dinamo București!

Ar putea fi CS Dinamo, în cazul în care roș-albii lui Iftodi nu promovează imediat în „B", ACSFC Dinamo a lui Badea și Dinamo 1948, dacă echipa pe care au tot salvat-o suporterii în ultimii doi ani n-o să falimenteze în curând și o să pice în liga a treia la sfârșitul campionatului următor.

Dinamoviști pentru Dinamo
editorial
Dinamoviști pentru Dinamo

VIDEO Daniel Stanciu, despre dezastrul de la Dinamo: „Lucrurile s-au degradat în timp”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Nicolae Badea vrea promovarea cu orice preț » Pe cine a pus antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  14 Iulie 2022, 10:55

Clona adevaratei Dinamo...un fel de Csa si cam atat!

tataika
tataika  •  14 Iulie 2022, 06:51

Nu vor fi niciodată 3 echipe în Divizia C. Una dintre ele se desființează, ghici ciuperca ce-i?

boierasul
boierasul  •  14 Iulie 2022, 04:38

Dacă Badea era un investitor serios, nu distrugerea Dinamo în perioada cât a ÎMPRUMUTAT clubul alături de Borcea & comp.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează