FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACSFC DINAMO

EXCLUSIV Nicolae Badea vrea promovarea cu orice preț » Pe cine a pus antrenor

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2022 13:30 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 13:37

Unul dintre jucătorii reprezentativi ai lui Dinamo 1948 (cea care tocmai a retrogradat din Liga 1) în ultimii ani, Andrei Cristea, va antrena ACSFC Dinamo, formația din Liga 4 patronată de Nicolae Badea.

În lupta pentru promovarea în Liga 3, Nicolae Badea pregătește o mutare spectaculoasă: Andrei Cristea antrenor.

Va fi comedia maximă în fotbalul românesc » Trei Dinamo-uri într-o serie, după decizia de ultim moment a lui Nicolae Badea
DINAMO
Va fi comedia maximă în fotbalul românesc » Trei Dinamo-uri într-o serie, după decizia de ultim moment a lui Nicolae Badea

Andrei Cristea la FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea

Golgeter al României în 2010 și marcator în „minunea de la Liberec”, Cristea s-a înțeles cu Nicolae Badea și a preluat conducerea tehnică a lui ACSFC Dinamo, echipă care activează în Liga a 4-a. Obiectivul este promovarea în Liga 3.

Cristea a mai fost antrenor în perioada în care juca, pregătind câteva etape Politehnica Iași, în Liga I, în 2021.

Nicolae Badea vrea promovarea cu orice preț » Pe cine a pus antrenor

În vârstă de 38 de ani, Andrei Cristea, deținător al licenței A de antrenor, s-a retras în acest an din activitatea de fotbalist. El are peste 500 de meciuri oficiale jucate. 421 dintre acestea sunt în prima ligă, unde a marcat 114 goluri, cu care se clasează pe locul 25 în ierarhia marcatorilor all-time din eșalonul de elită.

10 selecțiiare Cristea la națională

ACSFC Dinamo vrea să promoveze în Liga 3

ACSFC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, va începe sezonul următor cu obiectivul de a promova în liga a treia. Acolo se află deja CS Dinamo, formația Clubului Sportiv al Ministerului de Interne. În 2023, în „C" ar putea să existe, într-o singură serie, trei cluburi numite Dinamo București!

Ar putea fi CS Dinamo, în cazul în care roș-albii lui Iftodi nu promovează imediat în „B", ACSFC Dinamo a lui Badea și Dinamo 1948, dacă echipa pe care au tot salvat-o suporterii în ultimii doi ani n-o să falimenteze în curând și o să pice în liga a treia la sfârșitul campionatului următor.

VIDEO Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!”

Citește și:

Doi camerunezi se oferă să joace și gratis la Dinamo: „A câștigat Champions League... Aaa, Steaua a fost!”

Continuă problemele la Dinamo » Două nume importante au refuzat funcții în club + Răducioiu va pleca

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  12 Iulie 2022, 10:17

se spune ca cine ești prea sărac nu cumpara lucruri ieftine pentru ca te va costa și mai mult. așa și cu antrenorul propus la un Dinamo. băiat bun plus un fost fotbalist de caracter și foarte bun. a încercat și la Iași sa fie conducator dar a eșuat recunoscând ca este o pălărie prea mare... nici cu un tzalnar sau alții nu ar fi mers inclusiv cu Claudiu sau Bratu. ai nevoie de om cu experiență. merita plătit . poate Enache era o soluție foarte buna ete. din greșeală în greșeală spre victoria finala. nu credeam ca acest badea putred de bogat sa se agate de antrenori fără experiență ci sa caute ceva. nu cred ca îl interesează fotbalul și Dinamo cit sa facă averi din alte invirteli. rușinos și trist.

gregoryhf
gregoryhf  •  11 Iulie 2022, 18:40
Postat de hristo33 pe 11 Iulie 2022, 17:43

ce prostii sunt facasabistii, din Stelisti au ajuns facasabisti peste noapte, respect Talpan.

la voi catre cine trebuie sa spune respect? negoitza,badea,cortacero,pecehas? ha ha ha. umilinta ***,v-ati desfiintat voi pe voi. suporterii au desfiintat echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hristo33
hristo33  •  11 Iulie 2022, 17:43
Postat de popescu.dzn pe 11 Iulie 2022, 17:28

Ce prosti sunt Dinamoviștii, le-a falimentat echipa :)))))

ce prostii sunt facasabistii, din Stelisti au ajuns facasabisti peste noapte, respect Talpan.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează