FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Bănel Nicoliță își face trupă » A adus la Făurei un dublu campion în Liga 1

FOTO: Youtube @Fiță cu Adiță
FOTO: Youtube @Fiță cu Adiță

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 15:56 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 16:07

Atacantul Cristi Bud (36 de ani) s-a înțeles cu CS Făurei (L3), formație condusă de Bănel Nicoliță (37 de ani). 

Bănel Nicoliță a revenit în România, după „ieșirea” de câteva luni în Statele Unite ale Americii și pregătește un proiect interesant la CS Făurei. 

Cristi Bud, lângă Bănel Nicoliță la Făurei

Fratele fostului internațional, Aurel Nicoliță, președintele clubului, spunea în urmă cu ceva vreme că lângă formația brăileană ar urma să vină și un potent om de afaceri. Lucrurile par să fi intrat pe făgașul dorit și Bănel a început să caute jucători cu nume pentru a completa lotul.

Cristi Bud este primul transfer de marcă. Atacantul a revenit din Elveția și va evolua în restul sezonului la Făurei. Buș are în palmares două titluri de campion în Liga 1, cu CFR Cluj. A cucerit și două Cupe ale României cu formația antrenată acum de Dan Petrescu. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru formații precum Gaz Metan, Debrecen, Pandurii, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Hermannstadt sau Dunărea Călărași.

Bănel Nicoliță își face trupă » A adus la Făurei un dublu campion în Liga 1
Cristi Bud, în stânga imaginii

CS Făurei începe anul 2022 de pe o poziție precară în clasament, locul 8 în seria 2 din al treilea eșalon, cu doar 8 puncte. Vor juca în prima etapă de la reluarea întrecerii pe teren propriu cu trupa lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați.

Citește și alte știri din ligile inferioare:

EXCLUSIV CSA Steaua a transferat de la CFR Cluj!

FOTO Atmosferă de meci mare în amicalul de azi al Petrolului » Cât s-a terminat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  26 Ianuarie 2022, 08:45

"Proiectul" Faurei? Oare la noi a fost dus pana la capat vreun "proiect"? Eu nu stiu,dar asta sigur va avea succes cu Bud. Penibilul nu are limite si ne mai si mandrim cu el.

gazistu
gazistu  •  25 Ianuarie 2022, 23:35

"De-a lungul carierei a mai evoluat pentru formații precum Gaz Metan, Debrecen (0 m/0 g), Pandurii (6 m/0 g), Poli Timișoara (5 m /0 g), Concordia Chiajna (19m / 3 g), Hermannstadt (0 m / 0 g) sau Dunărea Călărași." ____ m= meciuri / g= goluri _____ 11 meciuri si 0 goluri la 4 echipe..... mari realizari; in afara de Gaz Metan, CFR si Mislam unde a mai jucat cat de cat, in restul echipelor a lustrui banca!!!

aurelianionut
aurelianionut  •  25 Ianuarie 2022, 20:19

Captain Morgan:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close