FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Situație ciudată în Liga 4, unde CSA Steaua atacă promovarea » Decizia AMFB: încă un baraj înainte de baraj!

Baraj înainte de barajul prin care CSA Steaua atacă promovarea în Liga 3
Baraj înainte de barajul prin care CSA Steaua atacă promovarea în Liga 3

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 20:25 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 21:10

Asociația Municipală de Fotbal București a stabilit ca sezonul regulat din Liga 4 să se încheie cu clasamentul din momentul suspendării, primele patru clasate, inclusiv liderul CSA Steaua, urmând să fie calificate la baraj. Pentru că locurile 4-5 sunt la egalitate de puncte, va exista un baraj pentru a stabili ultima participantă.

CSA Steaua era lider în Liga 4 București înainte de întreruperea provocată de coronavirus. Promovarea în eșalonul superior poate fi obținută însă doar la finalul unui play-off. Formația antrenată de Daniel Oprița își cunoaște două adversare, Rapid 2 și ACS Bucharest United. 

Comitetul executiv al AMFB a anunțat astăzi cum va fi stabilită ultima participantă. Se va organiza un meci de baraj între locul 4, CS Progresul București, și locul 5, AFC Asalt, formații aflate la egalitate de puncte. 

Clasament Liga 4 - București

  • 1. CSA Steaua 54p
  • 2. Rapid II 47p
  • 3. Bucharest United 46p
  • 4-5. Progresul 40p
  • AFC Asalt 40p

În play-off, Steaua va intra cu 3p, Rapid II cu 2p, Bucharest cu 1p și câștigătoarea barajului cu 0p.

Alte decizii luate de AMFB

  • Sezonul viitor al competițiilor organizate de AMFB va debuta pe 12 septembrie
  • Ediția curentă din Liga 5 a fost încheiată, fără ca vreo echipă să promoveze 
  • Faza municipală a Cupei României va continua imediat ce Guvernul dă aviz favorabil.

CSA Steaua, 5 meciuri până la promovare

CSA Steaua va intra cu 3 puncte în play-off-ul organizat de AMFB. Dacă termină pe primul loc la finalul celor 3 meciuri, organizate pe teren neutru, „militarii” vor mai fi nevoiți să îndure un baraj în trei cu alte două campioane la nivel județean.

VIDEO / Se lucrează în trei ture la stadionul Ghencea, inaugurarea e programată pentru toamna acestui an

Citește și alte știri despre CSA Steaua:

Daniel Oprița, înaintea inaugurării arenei din Ghencea: „Sper să nu ne dea cu terenul în cap”

FCSB. Florin Talpan se compară cu Duckadam: „Suntem două nume importante din istoria Stelei”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
catalynn
catalynn  •  19 Iunie 2020, 08:27
Postat de theprinciple pe 19 Iunie 2020, 00:40

ce merite sportive visezi? anul trecut au avut vreo 20 de puncte avans fatza de locul 2 si in playoff carmen a sters pe jos cu clona csa. auzi la el,evident ca clona csa merita sa promoveze direct. ha ha ha,asta este gluma anului. clona csa nu este cea mai buna echipa nici macar din seria din care face parte. dar la baraj nu are cum sa treaca de niste echipe cu buget triplu fatza de ea

Bai Vaisontane, vezi ca am înregistrat și prostiile de mai jos. Hai sa vedem cine a avut dreptate .... a 100-a oară! :-)))) Evident ca peste o luna vei nega ca îți aparține și acest nick :-)))) PS: văd ca dacă nu ti-a răspuns nimeni tot ai prestat “in gol” și după miezul nopții :-))))

realcf
realcf  •  19 Iunie 2020, 06:32

In concluzie ... inca un an in liga a 4-a pentru csa!! :))

theprinciple
theprinciple  •  19 Iunie 2020, 00:40
Postat de catalynn pe 18 Iunie 2020, 21:59

Luminare visează cai verzi pe pereți. Iohannis și Guvernul discuta despre revenirea la starea de urgentă, Dinamo și Botoșani au trebuit sa își reprogrameze meciurile pe motiv de CoViD, și acest individ încă nu explica cine va suporta cheltuielile considerabile (mai ales ca discutam despre o liga pt amatori) și cum vor putea fi implementate cerintele agreate de FRF cu Guvernul. De asemenea nu explica și cine va suporta consecințele, inclusiv răspunderea penală, in cazul unei îmbolnăviri. Lucrurile sunt clare, s-au disputat mai mult de jumătate din meciurile sezonului regular, Steaua este la 7 puncte de locul 2 fără a pierde măcar vreun punct și golaveraj astronomic, nu are cum sa existe dubii asupra “meritului sportiv” in aceste condiții.

ce merite sportive visezi? anul trecut au avut vreo 20 de puncte avans fatza de locul 2 si in playoff carmen a sters pe jos cu clona csa. auzi la el,evident ca clona csa merita sa promoveze direct. ha ha ha,asta este gluma anului. clona csa nu este cea mai buna echipa nici macar din seria din care face parte. dar la baraj nu are cum sa treaca de niste echipe cu buget triplu fatza de ea

Vezi toate comentariile (12)
Comentează