FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Daniel Oprița, înaintea inaugurării arenei din Ghencea: „Sper să nu ne dea cu terenul în cap”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 15:57 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 16:15

Daniel Oprița (38 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, se teme în privința meciului de inaugurare a noii arene din Ghencea. 

Steaua va avea foarte curând o casă nouă. Lucrările la arena din Ghencea se apropie de final, iar „militarii” vor să pregătească un meci special de inaugurare. Daniel Oprița este realist și vrea să preîntâmpine o umilință. 

Opriță: „Mi-e să nu ne dea cu terenul în cap”

„Mai întâi trebuie să promovăm în Liga 3, apoi vedem pe ce stadion vom juca. Mai avem şi terenul 5, nu e grabă. Avem unde să jucăm. Nu m-am gândit la un adversar (n.r. pentru inaugurare), fiindcă trebuie să ţinem cont şi de echipa noastră. Totuşi, avem o formaţie de maximum liga a doua şi dacă vom întâlni un adversar foarte bun, mi-e să nu ne dea cu terenul în cap. Dar la inagurare ne trebuie un adversar titrat, de renume, care să umple stadionul”, a declarat Daniel Oprița pentru Steaua TV.

CSA Steaua, lider detașat în Liga 4

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Rapid (2018) și Carmen (2019) au blocat accesul „roș-albaștrilor” la barajul spre promovare. „Militarii” sunt favoriți la promovare în acest sezon, având în acest moment un avans de 7 puncte față de „satelitul” Rapidului. 

În play-off se califică primele patru clasate, care vor începe cu 3, 2, 1 și 0 puncte, în funcție de locul ocupat în sezonul regulat. Se joacă fiecare cu fiecare într-o singură manșă, iar locul 1 merge la barajul de promovare în L3.

Daniel Oprița, înaintea inaugurării arenei din Ghencea: „Sper să nu ne dea cu terenul în cap”

Citește și alte știri despre Steaua: 

Transfer la CSA Steaua: Irina Begu s-a întors la gruparea din Ghencea

FCSB. Florin Talpan se compară cu Duckadam: „Suntem două nume importante din istoria Stelei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  17 Iunie 2020, 22:34

"Mai avem şi terenul 5" - exact ca liga in care trebuia sa fiti daca nu intervenea psd. Ati uitat un lucru, acel stadion NU ESTE al csa, este alRomaniei, ar trebui inaugurat cu o echipa nationala a Romaniei nu cu o echipa de amatori. Ne plangem ca o ducem rau dar construim un stadion pe care sa evolueze o echipa de amatori (chiar si la proprou) platita din banii tuturor romanilor! Cat de stupizi putem fi! Intr-o tara normala, stadionul ar fi fost inchiriat de cat mai multe echipe pentru a fi recuperati banii investiti. Aceeasi situatie si la Craiova. Nu ma mir, tot echipa mosita si sutinuta de psd.....

2177161549205487
Daniel Buriu  •  17 Iunie 2020, 19:20

Auzi la Oprita, " avem o echipa de maxim liga 2"!!! Sa-i spuna cineva ca de moment sunt in liga 4!

m3lku
m3lku  •  17 Iunie 2020, 18:04
Postat de pspsps pe 17 Iunie 2020, 17:35

csa steaua nu este creatie sovietica. a fost infiintat inainte sa se instaleze rusii la noi

Hăhăhă. Citez de pe wiki, despre generalul Mihail Lascăr, cel care a semnat decretul înființării clubului steaua: "În timp ce era prizonier la Armata Roșie, a optat pentru trecere de partea inamicului sovietic, încălcându-și astfel jurământul militar de credință față de țară și rege. Prin această acțiune, a contribuit, în calitate de comandant și ofițer superior, la formarea Diviziei sovietice de voluntari Horia, Cloșca și Crișan, ca parte a armatei sovietice. Mihail Lascăr a revenit în țară după 23 august 1944, contribuind alături de Valter Roman, care îndeplinea funcția de comandant politic al diviziei, la impunerea comunismului în România." Carevasăzică, oricât v-ați strădui să vă inventați un pedigree nobil, tot creație stalinistă rămâneți, indiferent că vă numiți setaua sau fcsb.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează