FOTBAL  »  LIGA 3  »  SUSPENDĂRI

Comisia de Disciplină a publicat astăzi decizia » 13 fotbaliști români, suspendați din cauza pariurilor

FOTO: Facebook @realbradu
FOTO: Facebook @realbradu

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 20:19 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 20:52

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a dictat astăzi 13 sancțiuni împotriva fotbaliștilor-pariori din Liga 3. 

Real Bradu, club care a evoluat sezonul trecut în play-off-ul Seriei 4 din al treilea eșalon, a fost lovit de un scandal uriaș. Nu mai puțin de 12 fotbaliști au fost sancționați de FRF pentru încălcarea normelor de integritate. Mai exact, au fost prinși având conturi la casele de pariuri. 

Pentru a o abatere similară a fost penalizat și Cluci Răzvan Dan, de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”
CFR CLUJ
Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”

Comisia de Disciplină a anunțat astăzi sancțiunile. Anterior, clubul Real Bradu anunțase că nu se va înscrie în ediția următoare de campionat.

Sancțiunile dictate de astăzi de FRF:

  • 1 lună suspendare și 5.000 lei amendă: Ciucă Ionuț Sebastian, Oprescu Ionuț, Găleșeanu Mihai Ilie (toți de la CS Real Bradu), Cluci Răzvan Dan (CSC Ghiroda și Giarmata Vii)
  • 2 luni suspendare și 10.000 lei amendă: Ciucă Bogdan - Alexandru, Duminică Alexandru, Negru Antonio-Cristian, Govlej Andrei Mădălin (toți de la CS Real Bradu)
  • 3 luni suspendare și 15.000 lei amendă: Dima Marius Marian, Pirciu Aurel - Iulian, Zamfirescu Bogdan, Mormolea Georgian, Mihai Marian Ionuț (toți de la CS Real Bradu)

Ce prevăd pasajele de regulament încălcate de fotbaliști

Persoanele, care se află sub incidența reglementărilor FRF, trebuie să se abțină de la orice tip de comportament care atentează sau este susceptibil să atenteze la integritatea meciurilor și a competițiilor organizate de FRF, precum și să colaboreze în totalitate și în permanență cu FRF, ca parte integrantă a luptei sale împotriva acestui tip de acţiuni
- Articolul 60.1 din Regulamentul Disciplinar

Abaterile prevăzute în prezentul articol se sancționează cu măsura suspendării de la o lună la 12 luni și penalitate sportivă de la 10.000 lei la 150.000 de lei
- Articolul 60 bis alin. 4 din Regulamentul Disciplinar

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Florinel Coman n-a trecut peste pierderea titlului: „Un an ratat pentru noi” + ce spune despre „dubla” cu Elveția și Kosovo

Puștiul de la Tunari care a înscris în poarta naționalei explică reușita: „I-am dat gol în vinclu lui Aioani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează