FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA Steaua nu poate sărbători pe 7 mai! Fără petrecere la 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni

Pe 7 mai se vor împlini 35 de ani de când Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni
Pe 7 mai se vor împlini 35 de ani de când Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2021 12:04 / Actualizat joi, 06 mai 2021 14:15

Pe 7 mai se vor împlini 35 de ani de când Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni, dar Clubul Sportiv al Armatei a fost nevoit să amâne petrecerea aniversară.

După ce a câștigat Liga 3, calificându-se la baraj, CSA Steaua plănuia un eveniment spectaculos pentru a sărbători succesul de la Sevilla, dar totul s-a amânat din cauza stării de alertă din România și a restricțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

CSA Steaua amână evenimentul de pe 7 mai

George Ogăraru, team managerul de la CSA Steaua, a explicat pentru Gazeta Sporturilor de ce vineri nu se va organiza niciun eveniment cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la succesul contra Barcelonei, 2-0 la penalty-uri.

„Eu am început pregătirile de acum trei luni, am vrut să fac ceva deosebit, cu surprize. Voiam să aibă loc pe noul stadion, așa cum era normal. Eroii de la Sevilla meritau un eveniment special pentru că sunt fundația pe care putem să clădim viitorul, iar ceea ce au făcut ei este inegalabil.

Am vorbit cu sponsorii pentru că evenimentul trebuie făcut din fonduri extra bugetare. Aveam contracte deja semnate, iar Ministerul contribuia și el cu o anumită sumă. O parte din bani intraseră deja în buget. Doar că, hotărârea de Guvern din 13 aprilie, care e valabilă până pe 13 mai și care interzice orice evenimente și adunări cu mai mulți participanți, ne-a făcut să amânam acest proiect.

Astfel, vineri seară doar se vor porni luminile de la stadion, va fi luminat în roșu și albastru, iar pe instalația exterioară vor fi numele eroilor de la Sevilla. Vor veni și fanii, care au pregătit ceva special. Noi am făcut și vom mai face o serie de interviuri cu gloriile care au jucat în meciul de la Sevilla. Problema e că nu putem face ceva pe stadion, cu public. 

E posibil să amânăm pentru 7 iunie, când e ziua Clubului Sportiv Steaua. Dar trebuie să vedem ce se poate face, pentru că din 15 mai până pe 15 iunie, stadionul va intra în administrația UEFA pentru Campionatul European. Cel mai probabil, vom face evenimentul pe 7 iulie. Nu depinde doar de noi, ci și de ceea ce se va decide pe 13 mai”, a spus Ogăraru pentru GSP.ro.

Înțeleg că sunt restricții și trebuie să ne conformăm, asta e situația. Dar nu mai înțeleg nimic! Am văzut ce a fost de 1 mai, multă lume la mare și în cluburi... 
– Gabi Balint

Din păcate nu se poate face nimic pe 7 mai. Fusesem anunțați că va fi un eveniment, dar a fost amânat din cauza restricțiilor legate de pandemie. Ar fi fost frumos dacă se făcea și un meci cu spectatori. Eu sunt pregătit, pot juca 30-40 de minute pentru că alerg în fiecare dimineață 
– Tudorel Stoica

 Eu știu că totul e amânat, dar nu m-a anunțat nimeni că se va face ceva în afara stadionului și că vin suporterii. Știu că s-au mai ridicat din restricții, restaurantele pot fi deschise în interior până la 30% din capacitate, cinematografele la fel... Dar nu vreau să mai comentez. Din câte știu, s-ar putea amâna pentru iulie. Știu că e greu de organizat pentru că am făcut-o și eu pe vremuri, la Cheile Grădiștei
 – Helmuth Duckadam

Steliștii vor dona sânge

Clubul CSA Steaua va demara vineri o campanie pentru donarea de sânge. La evenimentul de la stadionul din Ghencea, unde se va aduce o unitate mobilă pentru colectarea sângelui, vor participa nume precum Adrian Bumbescu, Ștefan Iovan, George Ogăraru, Iulian Miu, dar și Simona Gherman și Roxana Cogianu.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

Victor Pițurcă și-a stabilit marele obiectiv al carierei: „Visul meu e să duc România la un Campionat Mondial”

Adrian Porumboiu face o analiză dură a arbitrajului din Liga 1: „Înainte făceau mizerii direcționați de șefi! Acum își fac singuri de cap!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  06 Mai 2021, 16:17

Din bugetul ala de 4-5 miliarde de euro,ar putea sa aloce 1 miliard pentru eveniment si 1 miliard pentru echipa de fotbal,ca pana la urma cine-i opreste??? Inca un an,doi si n-o sa mai auzit de Juventus,Real,United,Barcelona,Bayern,City,Psg! Nici una n-o sa aiba fonduri sa concureze cu Csa Steaua 2017 echipa armatei sustinuta din bugetul de stat! Mult Succes generalolilor la furat bani,cum au furat din 1990 pana in 2003 cand au scapat de echipa!

lionforever
lionforever  •  06 Mai 2021, 15:30

Cea făcut?

steaua1986.
steaua1986.  •  06 Mai 2021, 14:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Are dreptate mă gulie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează