FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA Steaua, victorie categorică în amicalul de azi » „Dublă” pentru noul atacant al lui Oprița

CSA Steaua București FOTO Facebook AS47
CSA Steaua București FOTO Facebook AS47

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 15:35 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 16:18

CSA Steaua București a obținut o nouă victorie într-un amical, de data asta împotriva celor de la Vedița Colonești (L3), scor 5-1.

Vedița Colonești a început mai bine partida din Complexul Sportiv Ghencea și a deschis scorul în minutul 13, după un șut puternic al lui Robert Dalu de la marginea careului.

CSA Steaua, victorie categorică cu Vedița Colonești

Echipa aflată pe locul 2 în seria 6 a Ligii a 3-a a fost egalată rapid, în minutul 16, printr-un gol marcat de Rareș Enceanu, dintr-o lovitură de la 11 metri.

„Militarii” au continuat asediul la poarta oltenilor, iar Philippe Nsiah, atacantul transferat de Steaua în mercato de iarnă, a marcat primul său gol în tricoul „roș-albastru” în minutul 35. Același Nsiah, jucătorul crescut la academia lui Paris Saint-Germain, a marcat la prima fază după revenirea jucătorilor de la cabine.

75 de mii de €este cota de piață a lui Philippe Nsiah, conform Transfermarkt. Fotbalistul francez a evoluat în Liga a 2-a în prima parte a sezonului, la Concordia Chiajna, pentru care a marcat un gol în 10 meciuri jucate în tricoul formației din Ilfov

În minutul 69, Florin Răsdan, cel mai experimentat jucător al formației pregătite de Daniel Oprița, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar Rareș Enceanu a realizat „dubla” patru minute mai târziu, după ce a profitat de o eroare în apărarea adversarilor și a închis tabela la 5-1.

Echipa trimisă de Daniel Oprița în teren pentru amicalul cu Vedița Colonești:

CSA Steaua: Iancu - A. Vlad, Morariu, Bactăr, R. Neacșu - V. Nițu, Mihăescu, Enceanu, Răsdan - Mihalache, Nsiah
Rezerve: Bălbărău - da Silva, A. Ilie, Bărbulescu, Chipirliu, Băjeanaru, Călințaru, Huiban, Pacionel

Vedița Colonești: Ș. Alexandru - Mitrache, Pâslaru, Sanda, Udeanu, Tameș, Cincă, E. Neacșu, R. Stancu, Aria, Dalu

Formația din Ghencea va mai juca două meciuri amicale până la reluarea campionatului, cu Metalul Buzău și CSM Alexandria.

Amicalele disputate de Steaua în această iarnă:

  • CSA Steaua - U Cluj 4-1
  • CSA Steaua - Sporting Roșiori 4-3
  • CSA Steaua - Gloria Buzău 2-2

Steaua, duel cu FCSB 2 în primul meci oficial

Primul meci oficial pentru CSA Steaua va fi cu FCSB 2, în a doua etapă din returul Ligii a 3-a. Partida se va disputa pe 13 martie în Complexul Sportiv „Ghencea”. În tur, elevii lui Daniel Oprița s-au impus la limită, scor 2-1, după golul marcat de Andrei Antohi în ultimele minute ale meciului. Partida ar putea fi decisivă pentru primul loc la finalul sezonului regular, mai ales că cele două echipe sunt despărțite de 2 puncte în clasament.

Se anunță baraj FCSB - CSA Steaua în Liga a 3-a

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua București și FCSB II. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Afumați și Cernavodă - CSA Steaua. Dacă vor învinge, FCSB și Steaua se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare.

VIDEO. Ilie Dumitrescu, propunere pentru cei de la CSA Steaua: „Aș da o sută de euro pe an pentru numele ăsta!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

GSP a făcut două simulări pe lupta la titlu în Liga 1 » În ambele scenarii, aceeași campioană din trioul FCSB - CFR Cluj - Craiova!

Anunțul zilei vine de la Dinamo: „Hiddink și Kluivert intră în DDB!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
catalynn
catalynn  •  17 Februarie 2021, 21:07
Postat de mir21 pe 17 Februarie 2021, 20:32

Adevarul este ca vedita asta este o mare echipa, îi cauta si Real pentru un amical pe pășunea din Colonita, a fost un amical pe un maidan intre 2 echipe mefiocre, noi nu avem fotbal nici in liga 1, stiri cu liga a 3-a sunt asa la cioaca mai ales facute de adolescentul raureanu

Sunt de acord ca fotbalul de la noi e mediocru și asta ca sa folosesc un eufemism, deci da, au fost doua echipe mediocre, însă la fel de mediocre precum cele din L1 sau L2, prin urmare ne poți scuti de “superioritate” și mergi sa vezi fotbal adevărat in Berceni unde joaca ... Barcelona! :-)))

mir21
mir21  •  17 Februarie 2021, 20:33
Postat de steaua_1947 pe 17 Februarie 2021, 17:56

Hai, Steaua! Vrem Steaua în Liga 1! Vrem desființarea clonei mafiote FC Fcsb Berceni SA!

In liga 1 nu veti ajunge in veci

mir21
mir21  •  17 Februarie 2021, 20:32
Postat de catalynn pe 17 Februarie 2021, 20:03

Un meci de pregătire foarte util in compania unei formații arțăgoase și dispusă la efort, coloneștenii venind deciși sa se ridice la nivelul evenimentului. In ciuda rezultatului au reușit și le mulțumim! Da, scorul este înșelător, meciul a fost mult mai strâns, Steaua reușind sa speculeze la maximum ocaziile apărute. O zi frumoasa și mult soare, însă “cu dinti”, așa ca terenul era înghețat bocnă, s-a jucat aproape ca pe zgura iar tinând cont ca ambele formații nu s-au menajat, s-a intrat decis la balon și s-a jucat in viteza, important e ca nu fost accidentări. Forza Steaua!

Adevarul este ca vedita asta este o mare echipa, îi cauta si Real pentru un amical pe pășunea din Colonita, a fost un amical pe un maidan intre 2 echipe mefiocre, noi nu avem fotbal nici in liga 1, stiri cu liga a 3-a sunt asa la cioaca mai ales facute de adolescentul raureanu

Vezi toate comentariile (13)
Comentează