FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Fostul președinte al Stelei atacă: „Ce vreți voi la CSA? E o inepție! Ați fost angajații lui Becali”

George Ogăraru a jucat la echipa lui Gigi Becali
George Ogăraru a jucat la echipa lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 16:49 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 23:27

Marcel Pușcaș, fost jucător la Steaua și președinte al clubului în perioada 1996-1998, a vorbit despre conflictul dintre Clubul Sportiv al Armatei și FCSB.

Fost candidat la președinția FRF, Pușcaș a criticat noul proiect al celor de la CSA Steaua și s-a luat de cei care au lucrat cu Gigi Becali și acum sunt alături de echipa din Liga 3, vizându-l în special pe George Ogăraru, team managerul „militarilor”.

Marcel Pușcaș critică CSA Steaua: „Fotbal profesionist se face doar cu echipe private”

„E o inepţie ce doreşte Steaua! Eu am fost autorul proiectului de privatizare din 1998. S-a făcut de nevoie, cu acceptul MApN şi al conducerii Stelei. După cinci ani, odată cu venirea lui Becali şi împrumutul către Păunescu, a urmat atitudinea lui Becali faţă de suporteri, Armată, foşti fotbalişti. A dat de gândit unora că ar putea găsi nişte portiţe să readucă echipa de fotbal. Dar privatizarea în fond a fost făcută. Faptul că Gigi Becali a fost ignorant şi nu a putut să-şi păstreze marca şi palmaresul, lucrurile formale, este un adevăr de care profită din nou CSA Steaua. 

Dar fotbal profesionist nu se poate face decât cu cluburi private. Ce vreţi voi, CSA? Să treci în Liga 2, ca să vină din nou ziua să vinzi din nou clubul. Cui? Unui alt Becali! Pe care, de data asta, militarii o să-l considere cu faţă umană. Dar privatizarea e inevitabilă. Şi ce faci? Privatizezi acelaşi fotbal militar de două ori? E absurd!  Nu sunt fanul lui Becali, dar CSA Steaua e un orgoliu personal al câtorva oameni din club faţă de Becali. Dacă Becali ar fi dat, ipotetic, 37 de milioane de euro, probabil războiul era îngropat. Ce vă interesează pe voi la Steaua? Să aveţi fotbal la club sau banii lui Becali? Hai să fim serioşi!

Foşti jucători, mi-au fost şi mie colegi, sau generaţiile mai tinere, susţin că CSA ar fi adevărata Steaua. Măi, fraţilor, Iulian Miu, tu de cine ai fost plătit? Nu ai fost angajat la Becali?! Lăcătuş, Iovan, Bumbescu nu au fost angajații lui Gigi Becali?! Ogăraru, dacă nu era Gigi Becali, mai ajungeai la Ajax?  Degeaba încercăm să ne scărpinăm de la dreapta la stânga. Gigi Becali i-a dat să mănânce lui George Ogăraru, care nu a jucat o secundă la Clubul Armatei Steaua. Ogăraru a debutat în 2000, a jucat doar la Steaua privată, nu a jucat nicio secundă la CSA Steaua. Despre ce vorbim? Mi-e drag George, e un băiat de treabă, dar ...

Dacă nu ai activat la Becali, ca Tușurel Stoica sau Boloni, poţi să emiți un punct de vedere în privința unei identități”, a spus Marcel Pușcaș la LookSport.

VIDEO Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

CSA Steaua, cale liberă spre promovarea în Liga 2? Ce ascunde anunțul făcut azi de Gigi Becali

Continuă conflictul dintre Talpan și susținătorii lui FCSB: „Poți fi mincinos și prin omisiunea adevărului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
mehighms
mehighms  •  13 Mai 2021, 09:17
Postat de Costel Tudor pe 12 Mai 2021, 22:04

Pușcaș = un FRUSTRAT !!!

motiveaza? pentru ca a zis adevarul? conform legii nu au voie in fotbalul profesionist echipe departamentale! documenteaza-te.

1113544842482101
Virgil Popa  •  13 Mai 2021, 08:50

Ați pus punctul pe "i", d-le Pușcaș ! Corectă analiza pe care ați făcut-o ! Până la urmă, cu sau fără dl. Becali, Steaua este Steaua și așa a fost mereu ! Poate că unii dintre foștii jucători ai acestei echipe, au astăzi alte interese sau poate se află în anumite situații personale care îi determină să nege evidența... Dar adevărul este unul singur... Steaua a avut o permanentă continuitate, istorică, fapt ce nu poate fi negat de nimeni! Cum de nu realizează unii, ce imens deserviciu ne facem noi înșine, distrugând acest singur brand fotbalistic românesc autentic, numit Steaua București ?! Fcsb = Steaua!

babahuba
babahuba  •  13 Mai 2021, 08:40

Ce cumintel si *** statea Ogararu acolo langa Becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează