FOTBAL  »  LIGA 3  »  STADION

FOTO Gest superb pentru legendele clubului CSA Steaua! Ce schimbare s-a făcut la stadionul din Ghencea

Stadionul Steaua // foto: Facebook @ AS47 +25   FOTO
Stadionul Steaua // foto: Facebook @ AS47

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 19:43 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 20:56

Stadionul Steaua este foarte aproape de finalizare, iar „militarii” pregătesc un omagiu pentru legendele care au scris istorie la club.

Pe fațadele arenei din Ghencea au fost inscripționate numele unor legende din istoria clubului Steaua, din toate secțiile sportive. Cornelia Sideri, Bogdan Ghimbașu, Ionuț Angelescu, Bogdan Rath, Ionuț Ciobanu, Viorel Mazilu, Alin Șania, Cornel Oțelea, Aurel Drăgan, Sorin Macavei sunt doar câteva dintre numele deja inscripționate pe fațadele arenei de 100 de milioane de euro.

+21 FOTO
  • sursă foto: Facebook @ AS47

Arena din Ghencea ar putea fi inaugurată în primăvara anului viitor. 

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

VIDEO Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

CSA Steaua, un nou pas greșit în Liga 3! FCSB 2 se apropie periculos de „militari”

LPF intervine în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Refuz să accept că ni se poate confisca istoria unui fenomen”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
alex_x
alex_x  •  11 Noiembrie 2020, 11:13

Forța Steaua.

105662257060988
Eugen Qy  •  10 Noiembrie 2020, 14:14
Postat de doardinamo1948 pe 08 Noiembrie 2020, 23:41

Bravo lor, oamenii care au făcut ceva pentru clubul Steaua trebuie respectați. Istoria sportului românesc a fost scrisă in mare parte de Steaua și Dinamo, nimeni nu poate șterge asta și din păcate nici nu cred ca România o sa mai revină acolo unde au dus-o comunistii. Din păcate “capitalismul” prost înțeles a dus la distrugerea a tot ce era bun și înlocuirea valorilor cu infractori și NON valori.

Din pacate, sustinstorii mocanului piperean, *** au o singura placa pe care o tot pun pe unde se nimereste si cu orice prilej !Daca e vorba despre o inmormantare, de exemplu, "..arata de parca ar inmormanta singura relicva comunista adusa de tancurile sovietice si plantata in Capitala pe cheltuiala contribuabililor si de care statul, acest ingurgitator de fonduri europene si nunumai, nu se poate lipsi, ca nicio Cazarma din lume nu mai are emblema cizmelor bolsrevismului..." si tot asa cu absolut orice prilej ! Cizme, bolsevism, CAZARMA, tancuri, "soviete biruitoare"si toate frustrarile de care nu a fost capabil sa se dezbare pe vremea lui GG DEJ sau a lui Ceasca ! Toate scestea fiind rodul frustrailor ACUMULATE in timpul HEGEMONIEI STELISTE (cele 104 meciuri -in Campionat - fara infrangere timp de 4 ani, cat si a corectiilor date militienilor (de fapt securistilor(ca dinamu era trupa SECURITATII (si e si acum trupa noii securitati) sub toate formele lor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vri7
vri7  •  09 Noiembrie 2020, 13:18
Postat de Traian Pavelescu pe 08 Noiembrie 2020, 21:23

Marii sportivi merita sa fie omagiati dar nu de o anomalie oribila a sportului bolșevic cum este CSA, ultima, unica, singura, cazarma sportiva sovietoida din UE și NATO! Stadion nou pe tarlaua Colhozului Sportiv al Armatei-CSA, in 2020, este caz unic in lumea liberă! Nu mai exista nicăieri in lume o țara care sa construiască o arena de 31 mii locuri și 100 mil euro intr-o UM înființata de ocupantul sovietic! Inimaginabil, inacceptabil, dezgustător!

Să trăiți, domnule Viorel Predoșanu, fiu' de mineri din Lupeni.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează