FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - MOSTIȘTEA ULMU 2-0

Oprița se gândeşte că ar putea fi dat afară de la CSA Steaua: „Dacă nu se promovează, nu am cum să rămân!”

FOTO: Raed Krishan +40   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2021 14:46 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 15:32

ACS Mostiștea Ulmu a pierdut și returul cu Steaua, 0-2, iar „militarii” s-au calificat în finala barajului de promovare în Liga 2, după ce în tur s-au impus cu același scor.

După meci, Daniel Oprița, antrenorul „militarilor” a vorbit despre calificarea în finala barajului și despre șansele de promovare în Liga 2, spunând că are șanse să plece dacă ratează accedere în eșalonul secund.

Presiune pe Daniel Oprița la CSA Steaua: „Nu mă gândesc cu cine vom juca mai departe”

„Am trăit meciul ăsta într-o tensiune.... Vreau să mă relaxez puțin. Sunt puțin epuizat după un joc ca ăsta și nu mă gândesc cu cine vom juca mai departe. Vreau să pregătesc următorul meci liniștit. Nu am nicio preferință cu privire la echipă. Oricine ar veni e la fel de puternică., 

Nu e ușor să jucăm aceste baraje. E presiune la un club ca Steaua. Și noi ne dorim să ajungem neapărat în Liga 2. Și pentru mine e greu ar fi rămân în Liga 3. Dacă nu se promovează, probabil nu am cum să rămân!”, a spus Oprița la finalul partidei din Ghencea.

VIDEO Fanii CSA Steaua au sărbătorit cu jucătorii calificarea în finala barajului

Citește mai multe știri despre CSA Steaua - Mostiștea Ulmu:

Jucătorii Stelei au sărbătorit victoria cu fanii! Suporterii n-au uitat de FCSB și l-au înjurat pe Becali

CSA Steaua - Mostiștea Ulmu 2-0 » „Militarii” câștigă și-n retur cu scandal și sunt în finala barajului pentru promovarea în Liga 2

Faze incredibile în Steaua - Mostiștea Ulmu! Oaspeții au vrut să iasă de pe teren după un penalty INVENTAT pentru „militari”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
forumeer
forumeer  •  15 Mai 2021, 21:32

Orice s-ar intampla, Oprita trebuie sa ramana. Dincolo de alte lucruri care poate nu ne convin, strict ca antrenor, Oprita a demonstrat cu varf si indesat ca merita prelungirea, bravo lui!

steauaeuna
steauaeuna  •  15 Mai 2021, 20:14
Postat de valeri_gazzaev pe 15 Mai 2021, 15:56

Daniel Oprita merita toata stima. El a antrenat la un nivel superior, in liga 2, si cu siguranta a acceptat sa vina in liga 3 doar pentru Steaua. A demonstrat ca e alaturi de club la greu, si sunt sigur ca va avea ocazia sa culeaga si roadele. Dupa un sezon intreg in care Steaua a controlat campionatul regulat, iata-ne acum in fata a doua baraje, primul deja trecut, si acum asteptam si ultimul obstacol, dupa care vom sarbatori cu mare fast promovarea, la noi acasa, pe stadionul nostru, alaturi de fanii nostri. Meritam acest lucru. Am luptat un an intreg cu toate mizeriile si sicanele fecesebiste, jucam dupa regulile frf cu 100 de baraje, dar nimeni nu ne va putea sta in cale la final. Forza Steaua!

Nute poti bucura linistit fara a te mai de chilotii adevaratei STEAUA, FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI???. Nu poti, te macina ca traiesti intro perpetua minciuna???Te roade, nu poti dormi? ca de mancat nici atat. S-a terminat ciorba la cantina armatei...

flosud97
flosud97  •  15 Mai 2021, 16:47

Lupta Steaua, va asteptam in Liga 1, Forza Stiinta clonele cs litera u mogosoaia desfiintarea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează