FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA Steaua, indezirabilă: „Oferim puțini bani, iar jucătorii refuză” + „Militarii” dau afară 6 fotbaliști!

Daniel Oprița, 39 de ani, antrenorul CSA Steaua, anunță că „militarii” nu au foarte mare succes în acest mercato.
Daniel Oprița, 39 de ani, antrenorul CSA Steaua, anunță că „militarii” nu au foarte mare succes în acest mercato.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 19:29 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 19:56

Daniel Oprița, 39 de ani, antrenorul CSA Steaua, anunță că „militarii” nu au foarte mare succes în acest mercato.

„Sper să întărim echipa acolo unde avem nevoie. Am încercat să aduc jucători, am discutat. Cu mulți dintre ei nici nu am ajuns la partea financiară. A fost destul de greu să-i aduc la Liga 3. Chiar dacă e vorba de Steaua București, Liga 3 parcă e o barieră pentru ei, nu vor să accepte. Pot să dau și câteva nume. I-am vrut și pe Romario Moise, pe Arnăutu, cu care am discutat foarte mult. A zis că nu poate să plece de la Chiajna, dar a ales până la urmă Petrolul. 

Ursu, care a ales Rapid, am vorbit și cu el, și mai sunt și alți jucători cărora nu vreau să le dau numele, jucători de Liga 1. Poate sunt sub contract acum. Sunt mulți fotbaliști cu care am discutat, care au ales că meargă la alte echipe de Liga 2. Salariile pe care au mers acolo sunt foarte mari. Ceea ce putem noi să oferim e destul de puțin din punct de vedere financiar”, a declarat Oprița pentru SteauaTV.

Legat de plecări, Oprița a declarat la reunirea Stelei că nu mai contează pe 6 jucători: „Sunt trei cu care am reziliat contractele, Andrei Neagoe, Udeanu și Capotă. Sunt încă trei pe care nu mă mai bazez, Elek, Antohi și Neagu. Ei se vor antrena separat, nu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractelor, iar până se va rezolva, se vor antrena separat”.

CSA Steaua nu atrage

Și Andrei Cristea (36 de ani), atacantul lui Poli Iași, a fost dorit de CSA Steaua. Mutarea nu s-a concretizat însă. Ieşeanul ar fi declinat elegant oferta afirmând, din nou, că doreşte să îşi încheie activitatea fotbalistică la actuala sa echipă, Politehnica Iaşi.

Steaua l-a dorit în această iarnă și pe Moussa Sanoh (25 de ani, extremă dreapta). Nici de această dată trupa lui Oprița nu a avut mai mult noroc. Discuțiile s-au împotmolit când olandezul care a activat în Liga 1 la Poli Iași, Gaz Metan și FC Voluntari a cerut o primă de instalare în valoare de 10.000 de euro.

Ladislau Boloni, despre conflictul FCSB - CSA Steaua

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Cum luptă Gigi Becali pentru palmaresul Stelei! Pe ce argumente se bazează FCSB în lupta cu Talpan și CSA: „Actele nu au fost anulate”

Gafă amuzantă la CSA Steaua! Un junior a venit la antrenament în echipamentul FCSB + reacția lui MM Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mario78a
mario78a  •  19 Ianuarie 2021, 10:05

free gigi , a dat la saraci cu duhul

mehighms
mehighms  •  19 Ianuarie 2021, 09:05
Postat de Cezar Vilcu pe 18 Ianuarie 2021, 21:27

Se strânge latu', dar oentru clona pipereana, înființată in 2003, noaptea ca hoții. Forta Steaua su desființare rapidă fcfcsb(auzi nume)

cat poti sa fi de frustrat :))))))))))))

1532922860249370
Nick Dragomir  •  19 Ianuarie 2021, 05:27

Domnule Oprita, Dvs si aceasta echipa, traiti oricum din bani publici. Aceasta echipa nu reprezinta nimic in plan sportiv. Este o rusine, un abuz tolerat de un stat slab. Sunteti in competitie cu echipe de amatori, joaca fotbal din placere, in timp ce domniile voastre, ca si nenorocitii cu pensii speciale si salarii nesimtite de bugetari, cheltuiti banii amaratilor care lucreaza pe salariul minim si platesc impozite la stat. Si cand mai este vorba si de un nume adus in fotbal de bolsevici, printr-un abuz infiorator si prin practici staliniste, e ca si cum te-ai bucura de un gol anulat ! Rusine, mai avti si tupwul sa vorbiti !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează