FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA Steaua se întărește serios după promovarea în Liga 3! Daniel Oprița confirmă sosirea a trei fotbaliști din Liga 2: „E concurență pe toate posturile”

CSA Steaua va evolua în Liga 3 sezonul viitor
CSA Steaua va evolua în Liga 3 sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 18:33 / Actualizat marti, 18 august 2020 18:45

CSA Steaua a efectuat o serie de transferuri importante odată cu promovarea în Liga 3. Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul „militarilor”, a comentat mutările.

„Avem un lot bun. Am reușit câteva transferuri, ca să iau în calcul și juniorii cu care am semnat zilele astea. Este vorba de Mușat, un portar născut în 2001 de la Viitorul Constanța, Udeanu, tot junior, fundaș stânga, Nicolae Dragoș, un copil de 2002 care joacă în spatele vârfului și în care am încredere. Călințaru de la Turris Turnu Măgurele, Beța, care a semnat și el. Chipirliu... mai avem nevoie de 2-3 juniori, dar în mare lotul e în regulă”, a spus Oprița pentru Steaua TV.

Cine sunt cei 3 fotbaliști experimentați aduși de Steaua 

  • George Călințaru (31 de ani) este un fundaș stânga care a evoluat la AFC Turris Turnu Măgurele sezonul trecut. În CV mai are echipe importante, precum Viitorul, Farul și FC Voluntari;
  • Dean Beța (29 de ani), fundaș central, ajunge la Steaua după o aventură de un an și jumătate la CS Mioveni, formație de ligă secundă. În cariera sa, a mai trecut pe la CSM Reșița, Sportul Studențesc, Petrolul și Juventus București;
  • Bogdan Chipirliu (28 de ani), atacant, vine după un sezon petrecut la Gloria Buzău. A mai trecut pe la Astra Giurgiu, Oțelul, ACS Poli și Juventus București, printre altele.

425.000 euroeste cota de piață cumulată a celor trei fotbaliști, potrivit Transfermarkt

Sunt jucători valoroși, e concurență pe toate posturile. Nu o să îmi fie nici mie ușor, sunt jucători cu multe meciuri la Liga 2, poate și în Liga 1. Sunt câte 2 pe același post, le-am spus că o să fie greu să prindă și lotul. E concurență, este Steaua, trebuie să avem un lot valoros și numeros 
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Obiectivul clubului este promovarea în Liga 2, iar eu și cu jucătorii avem ca obiectiv să mergem cât mai departe în Cupa României, să întâlnim o echipă de Liga 1. Să avem un parcurs cât mai lung! 
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Citește mai multe știri despre Steaua:

Noutăți și la Liga 3 » Adio promovare directă pentru CSA Steaua! + Cum se împart seriile

Un fost antrenor de la FCSB schimbă taberele: „O să îmi fac abonament la Steaua, voi fi la fiecare meci”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
883135188391540
Popa Corneliu  •  27 August 2020, 13:48
Postat de right_wing_resistance_romania pe 19 August 2020, 09:07

Da! Fix din banii de ajutor social si somaj. Armata a decis sa nu mai cumpere port-avioane si sa investeasca in echipa de fotbal. In acelasi timp pt cei doi juniori a taiat si motorina cadrelor militare. Asta este...merg pe jos ;) Alta placa mai ai?

Armata nu are bani pentru Inzestrare, in tara sunt 2300 de scoli cu wc-uri "turcesti" in curte, spitale nu sunt, dar departamentele si primariile... "consuma bani publici", milioane de euro in fotbal! Si ca semnalul sa fie puternic, Politicul prin ii construieste lui UM 02301 stadion de 100000 de milioane de euro. Atata timp cat mai exista "Statul K" in club se vor "sifona" bani la greu! De ce Talpanica nu rezolva procesele la TAS, ci la Justitia Romana, care instrumenteaza, prin Procuratura, apoi judeca prin tribunale cu... "verdicte comandate"? De ce in "procesul cu terenurile intre MApN si Becali" la CEDO, oierul a castigat? De ce "premierea" a fost interpretata ca mita? De ce pentru ca prins hotul care avea o comanda pentru "dezmembrarea Maybach-ului" via Chisinau, (n.b. inaintea Politiei, cu sechestrare), Becali a primit 3 ani cu executare, iar Huidu, care a omorat, prin imprudenta si incompetenta, 3 oameni a primit 3 ani cu suspendare? FRF, FIFA si UEFA au socotit SC Steaua Bucuresti din 2003 continuatoarea lui CCA sau Steaua, preluata cu ajutorul MApN de Becali de la fratii Paunescu!

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  19 August 2020, 09:07
Postat de standart pe 18 August 2020, 21:55

Dezmăț pe bani publici. Le dați și bonuri de masă?

Da! Fix din banii de ajutor social si somaj. Armata a decis sa nu mai cumpere port-avioane si sa investeasca in echipa de fotbal. In acelasi timp pt cei doi juniori a taiat si motorina cadrelor militare. Asta este...merg pe jos ;) Alta placa mai ai?

catalynn
catalynn  •  19 August 2020, 03:51

In L3 nu avem adversari, asta e clar. Problema vine la Baraj când vom depinde de 90 de minute! Unde e meritul sportiv!? Bai, înțeleg, nu o sa facem ca prin America unde se joaca cel mai bun din 5 sau 7 meciuri, dar nici măcar dubla manșa!? Avem nevoie de juniori, ai noștri sunt slăbuți, mai e mult de munca la “academie”, asta e, nici Roma nu s-a construit intr-o zi ... fcsbistii prosti satului ca de obicei nu înțeleg un lucru elementar: odată promovată in L3 pt ei s-a terminat, ca e Steaua in L1 sau rămâne aici sau L2 10 ani e fix tot aia, nu vor fi vreodată Steaua, ultimul meci îl avem la CAB pe 16 Noiembrie!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează