FOTBAL  »  LIGA 3  »  SEZON 2020-2021

EXCLUSIV Noutăți și la Liga 3 » Adio promovare directă pentru CSA Steaua! + Cum se împart seriile

CSA Steaua va avea de muncit serios pentru o nouă promovare
CSA Steaua va avea de muncit serios pentru o nouă promovare

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 15:33 / Actualizat marti, 18 august 2020 16:13

În Comitetul Executiv al FRF de azi s-a stabilit formatul sezonului 2020-2021  din Liga 3. Echipe cu pretenții la promovare, precum CSA Steaua, vor trebui să joace două baraje pentru a intra în Liga 2!

Astfel, potrivit surselor GSP.ro, FRF a propus împărțirea echipelor în 10 serii de câte 10 echipe. Propunerea a fost adoptată, iar noul sezon va începe pe 12 septembrie.

Cum se promovează în Liga 2

Primele două locuri din fiecare serie vor juca într-un baraj, tur-retur, urmând ca împerecherea să se facă pe sistemul „locul 1 dintr-o serie vs. locul 2 din altă serie”. Apoi, cele 10 câștigătoare vor juca un alt baraj, într-o singură manșă, iar cele cinci echipe care se impun vor juca în Liga 2 în sezonul 2021-2022.

Serie cu CSA Steaua, FCSB II și Dinamo B?

Dinamo a cerut ca echipa a doua a clubului, nou înființată, să fie înscrisă în Liga 3, iar decizia se va lua în funcție de numărul de echipe înscrise în noul sezon. Astfel, în noul sezon din Liga 3 s-ar putea duela, în aceeași serie, Steaua, FCSB II și Dinamo B. 

FRF nu a stabilit azi cum vor arăta seriile din Liga 3, acestea urmând a fi decise ulterior, de Departamentul Competiții din cadrul FRF. Criteriul geografic primează în stabilirea seriilor, deci Dinamo B, FCSB II și CSA Steaua ar trebui să fie adversare, din moment ce toate sunt din București. Au mai existat însă excepții de-a lungul timpului, situații în care Federația a evitat să "împerecheze" cluburi implicate într-o rivalitate locală și ar putea proceda la fel și acum, ca să evite primul război pe teren între cele trei echipe.

VIDEO Noi imagini de la Stadionul Ghencea 

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Sistem SCHIMBAT în Liga 2! Complicat, dar spectaculos: cum vor lupta Rapid, Craiova, Petrolul sau U Cluj pentru promovare

EXCLUSIV Federația Ruptă de Fotbal: debandadă fără sfârșit la Casa Fotbalului! Noi decizii care șochează

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
105662257060988
Eugen Qy  •  02 Septembrie 2020, 15:05
Postat de cetateanul_surmenat pe 18 August 2020, 20:28

Ce baraj ati jucat? V-au promovat prietenii vostri politici! Sunteti o echipa politica in care se investesc bani de la buget si sunteti permanent sprijiniti de oamenii politici. Sunteti Domnul Goe al fotbalului - citat din Caragiale - "Ca să nu mai rămâie repetent și anul acesta, mam' mare, mamițica și tanti Mița au promis tânărului Goe să-l ducă-n București de 10 mai.". Varianta fotbalistica - "Ca să nu mai rateze promovarea și anul acesta, AMFB, FRF si PSD i-au promis tinerei csa să-l ducă-n Liga 3 de 27 iulie.". True.

Voi cei de la echipa *** faurita din ramasitele echipei castigatoare a CCE, dupa ce sacalii si coiotii au smuls bucata cu bucata, fiecare fir de carne de pe trupul acesteia, de altfel furat si ucis de duzina de reptile flamande ce au inconjurat-o imediat dupa asa-zisa Revolutie, de fapt Lovitura de Stat decembrista, nu stiti altceva decat sa aruncati cu noroi in CEL mai galonat Club din TARA NOASTRA ! Pentru voi dar si pentru cei pe care ii pacaliti voi, folosirea ilegala si incorecta a numelui STEAUA, produce efecte afrodiziace ! Bagati bine la cap, facatura de echipa a lui gb, si a celorlalte personaje MALEFICE ce ii compun grupul de prieteni, desi BENEFICIAZA ILEGAL si ILEGITIM de LOCUL si de munca STELEI , NU E STEAUA pentru nimic in lume. A incetat a mai fi, atunci cand latifundiarul fariseu, a inceput sa o faca a deveni dupa chipul si dupa asemanarea cu el...Doar de cei pe care i-ati facut a crede ca ar fi STEAUA, aceasta echipa a voastra cu 6 consoane, imi mai pare rau si de cei care sentimental nu se pot desparti de o ILUZIE asteptand de la "binefactorul" lor o ipotetica SALVARE ! Echipa lui gb doar intr-un singur fel va putea redeveni STEAUA . Atunci cand ne mai fiind a lui gb,din diverse motive si fiind doar a voastra sa revina la MATCA (adica la CSA STEAUA Bucuresti) daca o vor vrea si cei din conducerea CSA , altfel nicio sansa, nici macar de a juca pe Stadionul din Bulevardul Ghencea !!! Si asta nu din RAUTATEA cuiva ci numai datorita lui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  18 August 2020, 23:31

mai ușor cu titluri de-astea, că *** era să facă cu inima, (iar mi-a ieșit cacofonia :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 August 2020, 20:32
Postat de sampaolo pe 18 August 2020, 17:51

*** ***, gigelule? Steaua București a jucat barajul și-a învins clar adversarele. FîCîSîBî-istii ***, mai puteți mă *** de atâta ură la adresa Stelei București?

***, inca mai plangi dupa banii pe care ii luai de la cioban? Ai ajuns pe eugenii si covrigi iar verdele il mai vezi doar la semafor. Ce vremuri bune ai trait ***.. Dar acum esti stelist convins, de, trebuie sa te razbuni ca ti-a luat banii (care de fapt nici nu erau ai tai, erai doar un mercenar ***).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează