FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

VIDEO CSA Steaua, victorie zdrobitoare împotriva rivalei! A marcat și atacantul care l-a enervat pe MM Stoica

FOTO: Facebook @CSASTEAUA
FOTO: Facebook @CSASTEAUA

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 17:53 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 18:58

CSA Steaua a câștigat amicalul cu Metalul Buzău, scor 8-1. „Militarii” pregătesc meciul cu FCSB 2, primul oficial din 2021.

  • Următorul meci amical programat de CSA Steaua este miercuri, 24 februarie, de la ora 12:00, împotriva echipei secunde a celor din Clinceni. 

Metalul Buzău este în aceeași serie de Liga 3 cu cei de la CSA Steaua și ocupă o poziție fruntașă, locul 4. Meciul direct din campionat, din ultima etapă a turului, s-a soldat cu un rezultat de egalitate, scor 2-2. 

CSA Steaua, victorie zdrobitoare în amicalul cu Metalul Buzău

Elevii lui Daniel Oprița au intrat pe ultima sută de metri înaintea reluării campionatului, iar echipa pare aproape de potențialul maxim.

Astăzi a înscris 8 goluri în poarta Buzăului. Chipirliu și Pacionel au semnat câte o „dublă”. Lista marcatorilor a fost completată de Walace, Răsdan, Nicolae și de Philippe Nsiah. MM Stoica, managerul rivalei FCSB, a criticat în termeni duri CSA pentru contractul lui Nsiah: „Trebuie stopată această gaură neagră! Nu-mi convine să plătesc salariul lui Nsiah, de 28.000 de lei pe lună”.

CSA Steaua, duel cu FCSB 2 în primul meci oficial din 2021

Primul meci oficial pentru CSA Steaua va fi cu FCSB 2, în a doua etapă din returul Ligii 3. Partida se va disputa pe 13 martie în Complexul Sportiv „Ghencea”. În tur, elevii lui Daniel Oprița s-au impus la limită, scor 2-1, după golul marcat de Andrei Antohi în ultimele minute ale meciului. Partida ar putea fi decisivă pentru primul loc la finalul sezonului regulat, mai ales că cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte în clasament.

Se anunță baraj FCSB - CSA Steaua în Liga 3

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua și FCSB II. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Afumați și Cernavodă - CSA Steaua. Dacă vor învinge, FCSB și CSA se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare.

VIDEO. Meciul dintre CSA Steaua și Metalul Buzău, scor 8-1

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

CSA Steaua nu se sperie de FCSB: „Suntem gata de război, să vină și Real Madrid!”

CSA, gafă de ziua lui Mihai Neșu: „FCSB e Steaua!” » Ce a apărut pe site-ul clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
maldini_1986
maldini_1986  •  21 Februarie 2021, 13:22

Oare cat de *** poate sa fie cineva care sa sustina o echipa care nu mai detine: numele Steaua, marca notorie Steaua, culorile (e inregistrata galben albastru), palmaresul, baza plus stadionul Steaua, galeriile importante si care este infiintata si in acte pe 19.02.2003? si in timpul asta tu ca "stelist" sa injuri Steaua Bucuresti ca la usa cortului, chiar daca ASTA este echipa care detine tot ce am enumerat. 'ratiaireacu de romani fara pic de stima de sine si educatie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103206481785778
Aurel Danila  •  21 Februarie 2021, 11:30

Oribil, insuportabil sa constați ca invenția sovietoida UM02301 continua sa polueze și căpușeze sportul românesc și bugetul apărării! Anomalia mai e posibila exclusiv in România, pt ca miza e foarte mare: 22 milioane euro anual, subtilizati din bugetul apărării pentru întreținerea unei structuri primitive, anacronice, inutile, precum cazarma sportiva a armatei! Inadmisibil in UE la 32 de ani de la revoluție!pana când abuzul, risipa, rușinea doar in Romanua?

mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  21 Februarie 2021, 08:09

george ogararu ... salariu 5000 euro de la CSA + 5000 euro de la MaPN ! Adrian Bumbescu - salariu minim pe economie.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează