FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROMOVARE

Există o echipă în România care a bătut tot pe linie în actuala ediție! CSM Slatina, antrenată de Bobi Verdeș, a promovat în Liga 3

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 10:01

Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat en fanfare sezonul din liga a patra și a obținut biletele pentru divizia a treia după 34 de victorii la județeană, în Olt, plus alte două la baraj.

Formația condusă de Bobi Verdeș, fost fotbalist al Universității Craiova, și-a subordonat toți adversarii. Iar la meciurile decisive pentru liga a treia a mers ceas.

A învins cu 2-0 și 2-1 pe Gloria Cornești, sărbătorind sâmbătă un sezon perfect. La echipa din Slatina activează Bogdan Panait, fostul fundaș al Stelei, care a și marcat ultimul gol al partidei.

„Nimic nu este întâmplător în viață. Ediția trecută am promovat pe cei de la Horezu cu 33 de victorii și o remiză. Sunt mândru de băieții mei, de toți cei din jurul echipei și trebuie să mulțumim și oficialităților locale care s-au implicat pentru fotbal. Acum, cred că vom pune la punct un plan riguros să continuăm ascensiunea”, a declarat Verdeș pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi și:

FOTO Ultrașii Stelei, mesaj de o violență extremă la un meci al juniorilor U13: „Plecați cu picioarele înainte!” + Îndemn pentru Pițurcă: „Hai lângă Talpan!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  24 Iunie 2019, 12:16

Eliminarea boovean ului din cupa a făcut totul:*

saramago
saramago  •  24 Iunie 2019, 11:50
Postat de atudor099 pe 24 Iunie 2019, 11:30

A-ti avut acolo un jucator foarte valoros in persoana lui Ovidiu Popescu.Bafta in continuare.

Cratimele astea ...

atudor099
atudor099  •  24 Iunie 2019, 11:30

A-ti avut acolo un jucator foarte valoros in persoana lui Ovidiu Popescu.Bafta in continuare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează