LIGA 3    •   RAPID

Daniel Pancu, nervos după primul meci ca antrenor: "E trist că se întâmplă asta" » Mesaj dur către jucători

Sambata, 06 Octombrie

Rapid s-a impus cu greu în meciul cu CS Medgidia, 2-1, la debutul lui Daniel Pancu pe banca giuleștenilor (Detalii aici).La finalul meciului, antrenorul de 41 de ani a vorbit despre prestația elevilor săi și a spus că jocul echipei este departe de așteptările sale.

"Nu pot să spun că nu am avut emoţii. Victoria este meritată, pentru că s-a jucat la o singură poartă. Dar încă suntem departe de ceea ce ne propunem, de ce şi-au propus conducătorii.

Cred că mai avem de lucrat la spiritul de luptă. Am marcat al doilea gol, dar nu am mai avut nicio ocazie. E trist ca Rapidul, la 2-0 pe propriul teren, să mai aibă un singur şut la poartă! Jumătăţi de măsură nu există la Rapid şi nu avem voie să ne mulţumim cu puţin", a declarat Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

"O să încerc să le imprim echipelor pe care o să le antrenez cât mai mult din stilul meu. Iar stilul meu este mult mai ofensiv decât ce oferim noi în momentul de faţă. Sunt diferit faţă de ce eram ca jucător! O să vedeţi acest lucru. Nu mă regăsesc în genul de antrenor foarte agitat pe margine"
Daniel Pancu 

Rapid este pe primul loc în Liga a 3-a, cu 19 puncte în 7 meciuri. E la 3 lungimi de Unirea Slobozia, care are însă un meci mai puțin.

Citește și: Daniel Niculae a explicat de ce s-a certat cu Pancu: "Aveam pretenția asta de la el. Mi-a dat dreptate" + Mesaj pentru noul antrenor al Rapidului

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

pake_spp  •  06 Octombrie 2018, 19:03

Apuca-te de baut Pancone!

fcsbist.de.mic  •  06 Octombrie 2018, 15:27

***

 •  06 Octombrie 2018, 13:23

Poate ca Pancu o sa ajunga mare antrenor, dar Rapidul nu poate mai mult decat acum pentru ca are jucatori exact de liga 3. SI pentru ca jucatorii sunt de liga 3, mintea lor sta mai mult la micii, berea si gratarele de dupa meciuri.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase