LIGA 3    •   RAPID

VIDEO Tot chinuit » Daniel Pancu a câștigat greu primul meci pe banca Rapidului! Giuleștenii au tremurat cu Medgidia

Vineri, 05 Octombrie

Daniel Pancu a debutat cu o victorie pe banca Rapidului. N-a fost una foarte spectaculoasă, ci la limită. Giuleștenii au învins-o acasă pe Medgidia, scor 2-1.VIDEO AICI DE LA MECI!

O primă repriză ștearsă, fără prea multe ocazii, în care Rapid a deschis scorul în minutul 43, prin Petre Goge. A fost cea mai clară acțiune a giuleștenilor din prima parte a jocului.

Sub privirile lui Daniel Niculae și Vasile Maftei, care au fost în tribună, Marian Vlada a făcut 2-0 în minutul 51. Dobrogenii au redus din diferență în minutul 75, prin Vasile Șicu, dar nu au mai punctat până la final.

Echipa de start a Rapidului: Drăghia - Voicu, Iacob, Bratu, Demici - Niţu, Cârstocea, Jorza, Goge - Vlada, Matulevicius

Rapid este pe primul loc în Liga a 3-a, cu 19 puncte în 7 meciuri. E la 3 lungimi de Unirea Slobozia, care are însă un meci mai puțin. 

Citește și: GSP LIVE Daniel Niculae a explicat de ce s-a certat cu Pancu: "Aveam pretenția asta de la el. Mi-a dat dreptate" + Mesaj pentru noul antrenor al Rapidului

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

ucluj2011  •  06 Octombrie 2018, 11:49

Postat de Abigail Laslas pe 06 Octombrie 2018, 08:09

FC R nu e Rapid, sa nu uitati

Oh , ba DAAAA!!! Rapidul este ACELAȘI Rapid ca întodeauna și tu știi asta. FCSB NU este Steaua , asta da... dar vouăFCSB-iștilor de carton frustrați vă place să faceți valuri eusca și să creați polemici

Cristian Sitaru  •  06 Octombrie 2018, 09:17

RAPID ARE UN IMPRESAR.... MANEA, SE LAUDA CA ADUCE EL,JUCATORII....IN ROMANIA CHIAR SI IN LIGA A 3 A, SUNT JUCATORI VALOROSI DE CE NU SUNT ADUSI LA RAPID??? SIMPLU NU PRIMESTE COMISION!!

John Birjovanu  •  06 Octombrie 2018, 08:43

mai Fiféa Radu,mai baiatulé,iar ai incéput,***...

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase