FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

Decizie surprinzătoare! Doi dintre UEFAntasticii FCSB-ului vor conduce o echipă din România

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 12:50

Invitat de Daniel Bălan, Dorin Goian a acceptat propunerea de a intra în stafful celor de la Bucovina Rădăuți, formație nou promovată în Liga a 3-a. Cei doi vor fi antrenorii principali ai formației care în acest moment e pe locul 5 în C1, cu 20 de puncte, la 5 lungimi de liderul Aerostar Bacău. 

"Eu am fost cel care l-am convins pe Dorin să mi se alăture la Rădăuţi. Oricum, noi colaborăm de mai multă vreme. Goe venea săptămânal la Rădăuţi pentru a lucra individual cu fundaşii.

Fiind la început de carieră, am considerat că ne putem fi de folos unul altuia, să ne sprijinim în noua postură de antrenori.

Sunt băieţi tineri în echipă care au multe de învăţat de la Dorin. Nu se pune problema ca Dorin să fie secundul meu, sau invers, noi suntem prieteni vechi, avem fotbalul în sânge, şi vom lua împreună, de comun acord, orice decizie tehnică la Bucovina Rădăuţi.

Sper să fim inspiraţi, echipa să aibă rezultate, iar comunitatea locală să fie aproape de noi", a declarat antrenorul-jucător Daniel Bălan pentru Liga2.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovasim
ovasim  •  14 Noiembrie 2017, 15:52

Balane tu cu Semeghin faceai echipa buna de pahar,indestructibila as putea spune.Tu ai pierdut mingea aia pe dreapta in primavara lui 2006 cand jupananul Maccaroni ne-a pus cireasa pe tort.Cum as putea sa te uit Balane,cum as putea?Acu ai antrenoratul in sange?Antrenorul lu' peste afumat....La AFUMATI erai bun de antrenor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează