FOTBAL  »  LIGA 3  »  OȚELUL GALAȚI

FOTO A semnat! Dorinel Munteanu a revenit oficial în antrenorat

Dorinel Munteanu revine pe banca Oțelului Galați
Foto: Oțelul Galați
Dorinel Munteanu revine pe banca Oțelului Galați Foto: Oțelul Galați

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 16:28 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 16:49

Dorinel Munteanu (53 de ani) se întoarce în antrenorat. Fosul component al Generației de Aur va antrena Oțelul Galați în sezonul viitor. Azi a semnat și a fost prezentat oficial. 

Dorinel Munteanu revine pe banca Oțelului Galați cu un scop clar: promovarea în Liga a 2-a la capătului sezonului următor.

SC Oțelul Galați anunță revenirea celui mai titrat antrenor din istoria clubului roș-alb-albastru, Dorinel Munteanu. Clubul nostru și antrenorul care a obținut titlul de Campion al României și Supercupa României cu Oțelul în 2011 au ajuns la o înțelegere contractuală ce se va întinde pe durata a trei sezoane competiționale.
- se arată într-un comunicat oficial pe site-ul clubului gălățean

A semnat! Dorinel Munteanu a revenit oficial în antrenorat
Dorinel Munteanu revine pe banca Oțelului Foto: Oțelul Galați

Se întoarce după 9 ani 

Fostul mijlocaș de la Dinamo este la a doua aventură la Galați. În primul său mandat, între anii 2009-2012 a reușit cea mai mare performanță din istoria moldovenilor, reușind să câștige titlul de campion al României și Supercupa României.

A debutat ca antrenor în 2005, la CFR Cluj, echipă la care în paralel și-a continuat și cariera fotbalistică. Le-a pregătit apoi pe FC Argeș, FC Vaslui, Universitatea Cluj și Steaua, iar în 2009 a semnat cu Oțelul, unde a stat puțin peste trei sezoane, fiind cea mai lungă perioadă a lui ca antrenor la o echipă. De asemenea, a pregătit-o pe Oțelul și în toate cele șase partide din Liga Campionilor.

Ultima echipă pe care a antrenat-o Dorinel Munteanu a fost CSM Reșița, formație la care a fost principal în numai 7 etape, între noiembrie 2019 și iunie 2020.

După experiența de la Oțelul, Munteanu a mai pregătit echipe precum Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, FK Qabala, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna și CSM Reșița.

Citește și alte știri despre fotbalul intern:

Decizie aiuritoare! Primăria Botoșani a ocolit echipa de fotbal și oferă 200.000 de euro unui club care a retrogradat cu 0 puncte

Dan Petrescu a lămurit lucrurile » Unde își dorește să antreneze: „Aștept oferta”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 Iulie 2021, 19:06

Ca antrenor, Dorinel este peste tot ce avem in prima liga in momentul de fatza, cu exceptia lui Sumudica. Cei de la Otelul au dat o mare lovitura aducand un antrenor de rezultat, care se bazeaza pe disciplina si organizare, dar daca nu aduc si ceva jucatori tot in liga a treia vor ramane, Dorinel e antrenor nu vrajitor. Din pacate, nu cred ca Galatiul poate sustine nici macar o echipa de liga a doua, la ora actuala este un oras mort din toate punctele de vedere, inclusiv fotbalistic.

persanu
persanu  •  06 Iulie 2021, 17:11

Cea mai buna si frumoasa stire din ultimul timp. Cred ca e singurul fost mare jucator de nationala de care imi pare rau ca nu poate urca mai sus in antrenorat. Dar asa se intampla cand ai coloana vertebrala probabil si caracter. Restul *** au reusit toate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează