FOTBAL  »  LIGA 3  »  ANTRENOR

Dorinel Munteanu, în discuții cu o fostă campioană a României: „Sunt interesat”

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2021 15:28 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 15:56

Oțelul Galați a ratat promovarea în eșalonul secund la capătul dublei de baraj cu Dacia Unirea Brăila, scor 1-1 și 0-1, iar la cârma echipei ar putea ajunge Dorinel Munteanu (52 de ani).

Eșecul cu Dacia Unirea Brăila a condus la plecarea președintelui Comitetului Director, Romeo Moisescu, dar și a antrenorului Petre Grigoraș, care este liber de contract. Gălățenii caută viitorul antrenor al echipei și se gândesc, în primul rând, la Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu, în discuții cu Oțelul Galați

„Știu că fanii Oțelului vor să revin ca antrenor la Galați. Voi merge în perioada următoare pentru a discuta cu aceștia. Sunt interesat de o revenire dacă lucrurile ar putea fi așezate pe făgașul normal și ne putem gândi, clar, la atacarea promovării în Liga a II-a”, a punctat Dorinel Munteanu la Sport Total FM.

Pe lista fanilor Oțelului se află și un fost important jucător al echipei, Gabriel Paraschiv, actualul manager general de la Flacăra Moreni.

Cum a evoluat situația echipei Oțelul Galați

  • A câștigat în 2011 primul titlu de campioană din istorie
  • În 2012, Dan Adamescu, prin societatea The Nova Group, a preluat pachetul majoritar de acțiuni, pe care îl deținuse combinatul Arcelor Mittal. Marius Stan, fostul președinte al clubului, s-a retras și a devenit primar
  • În iulie 2013 s-a solicitat intrarea în insolvență
  • Echipa a retrogradat din L1 în 2015
  • În 2016 a picat și din L2, după un sezon pe care l-a terminat fără fotbaliști profesioniști, doar cu juniori care pierdeau la scor toate meciurile
  • Retrogradările au lăsat clubul fără surse de venit, astfel că în aprilie 2016 și s-a declarat falimentul

VIDEO. Dorinel Munteanu, despre titlul cucerit cu Oțelul: „Sunt nostalgic! A fost o performanță care nu cred că va mai fi atinsă”

Mai multe știri din ligile inferioare:

Proiect major pentru fotbalul românesc » Stadion cu 30.000 de locuri într-un oraș important: „Investiție estimată la 122 milioane euro”

„Ai antrena CSA Steaua?” » Alexandru Bourceanu, răspuns fără echivoc: „Eu sunt un tip loial!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  15 Iunie 2021, 00:14

Tot respectul pentru Dorinel Munteanu pentru faptul ca ar accepta sa antreneze in liga a treia. Pentru Otelul ar fi extraordinar sa aduca un antrenor de o asemenea valoare, insa trebuie adusi si cativa jucatori cu care Dorinel sa poata incropi o echipa. Pentru promovare Dorinel e superior lui Petre Grigoras deoarece e un antrenor de rezultat, care pune accentul pe disciplina, pe aparare si pe joc simplu. Grigoras e un adept al jocului spectaculos, ceea ce e mult mai greu de implementat cu jucatori de liga a treia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează