FOTBAL  »  LIGA 3  »  IPOSTAZĂ

După ce a făcut lobby pentru intrarea FCSB în Ghencea, Marcel Ciolacu flutură promisiuni și pentru o echipă de tradiție: „Totul se va debloca, se va face dreptate!”

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au „aruncat” cu promisiuni în vizita de la Timișoara / Sursă foto: Facebook
Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au „aruncat” cu promisiuni în vizita de la Timișoara / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 19:04 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 20:27

După ce s-a implicat activ, vara aceasta, în polemica legată de intrarea FCSB în Ghencea, prim-ministrul Marcel Ciolacu pozează în apărătorul intereselor unui alt club cu o masă mare de susținători. Prezent la Timișoara zilele trecute, premierul le-a făcut o promisiune suporterilor lui ASU Poli Timișioara, club aflat în prezent în Liga 3.

În vizita sa de pe Bega, Ciolacu s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai galeriei bănățenilor. Timișoara, cândva un pol de putere al fotbalului românesc, nu mai are o echipă în primele două ligi, iar orașul suferă și la capitolul infrastructurii sportive

Legendarul „Dan Păltinișanu” e în stare avansată de degradare, ASU Poli disputându-și meciurile din cel de-al treilea eșalon pe un alt stadion.

Prim-ministrul României a dat asigurări că orașul „păstorit” în acest moment de edilul USR Dominic Fritz va beneficia în cele din urmă de un stadion ultramodern. Promisiunea a mai fost făcută de municipalitate și în anii precedenți, fără efecte concrete.

Marcel Ciolacu promite: „Totul se va debloca! Se va face dreptate pentru Timișoara”

„Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa! Orgoliile politice și incompetența au blocat ani și ani de zile dezvoltarea acestui mare centru universitar al României pe partea de infrastructură sportivă! 

Am discutat astăzi (n.r.  - sâmbătă) cu reprezentanții galeriei lui Poli Timișoara despre viitorul proiect al noului stadion. Totul se va debloca. Se va face dreptate pentru Timișoara!”, a scris Ciolacu pe Facebook. 

După ce a făcut lobby pentru intrarea FCSB în Ghencea, Marcel Ciolacu flutură promisiuni și pentru o echipă de tradiție: „Totul se va debloca, se va face dreptate!”
Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au „aruncat” cu promisiuni în vizita de la Timișoara / Sursă foto: Facebook

Și Grindeanu a participat la întâlnire: „Timișoara n-are stadion, sală polivalentă și bazin de înot. E un lucru de care ar trebui să ne fie rușine”

În „periplul” său de la Timișoara, Ciolacu l-a avut alături și pe Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor și Infrastructurii, fost președinte al Consiliului Județean Timiș. Cu un fular alb-violet la gât, acesta a continuat șirul promisiunilor pornit de colegul de partid: 

„Timișoara este orașul fără stadion, fără sală polivalentă și fără bazin de înot! Ăsta este un lucru de care ar trebui să ne fie rușine tuturor! Și asta este o realitate!

(...) Să zicem că acum am o mai mare formă de optimism. Sper ca în perioada următoare să se termine studiul de fezabilitate pentru a se intra în faza de licitație, apoi proiectare și execuție. Atunci nu se mai poate opri nimic și nimeni acest lucru. N-a mai fost nicio prioritate ulterior, după ce n-am mai fost premier, în ceea ce privește Timișoara. 

Aceste lucrări n-ar fi numai pentru orașul nostru, Poli este fenomen în regiune. Mi-a părut rău pentru retrogradare, s-a dus și Ripensia”, a spus Grindeanu, conform Prosport

Eu cred că, în primul rând, trebuie făcută o infrastructură pe măsură la Timișoara. Și dacă ar fi o echipă în primele ligi, unde ar juca ea?

- Aurel Șunda, personaj important în fotbalul timișorean, într-un interviu acordat pentru GSP

VIDEO Cum arată în prezent stadionul „Dan Păltinișanu”. Imagini cu arena de la Timișoara

Citește și alte știri de actualitate:

Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?"

Galeria lui FCSB, ironii în direcția lui Florin Talpan și a Peluzei Sud Steaua: „ «Echipa anonimă» revine acasă după multe etape în care a «făcut» stadioane pline prin toata țara”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  07 Octombrie 2023, 14:59

Propagandă tipic psd în pragul alegerilor. Singura facultate făcută de Ciolanu cea numită Munchausen dă roade dar nu la Timisoara ci în sud-est ,acolo unde sunt cei mai mulți pofticioși la mici , bere și câte o găleată cu gogoși cu antet psd.

elgabri
elgabri  •  03 Octombrie 2023, 02:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează