FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Scandal la FC U Craiova! Adrian Mititelu și Eugen Trică s-au certat » Care a fost motivul + Prima reacție

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 16:06

FC U Craiova 1948 are un sezon aproape perfect în Liga 3, unde e lider cu 41 de puncte, însă nu totul merge bine la echipa lui Adrian Mititelu. 

Sursele GSP.ro susțin că finanțatorul Adrian Mititelu s-a luat la ceartă cu antrenorul Eugen Trică (43 de ani). Totul a plecat de la programul și organizarea echipei. 

Cei doi n-au căzut de acord asupra detaliilor referitoare la cantonamentul de anul viitor al echipei și la programul de după revenirea din vacanță.  

Mai mult, Eugen Trică n-a fost la petrecerea de final de an unde a fost prezentă toată echipa.

Adrian Mititelu n-a negat conflictul și s-a limitat să spună doar câteva cuvinte: „Eu nu vreau să comentez mai multe lucruri”.

Vezi și:

EXCLUSIV Jurnalistul Alin Grigore chemat în Islanda să joace pentru minereu! Clubul și-a făcut reclamă în metroul bucureștean :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  21 Decembrie 2019, 10:35

Au apărut clonatii psd-ului proști și agramați ca sa jignească și să înjure.Duceti-va la PSD că are nevoie de oameni proști și *** ca voi.Cu oameni ca voi și-au construit ei carierele de hoți și prăduitori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  21 Decembrie 2019, 08:51
Postat de fcu1948 pe 20 Decembrie 2019, 23:31

***

Ce vrei prostu site-ului? Au început să curgă amenzile, cine e mai tare ca ajica fifa a găsit prostul plătitor, o sa zică acum ca el deține adevarata real madrid.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  21 Decembrie 2019, 08:24

Nu stiu,de ce atata cerneala pentru un borfas,care e prin liga 3-a?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează