FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948 - TURRIS TURNU MĂGURELE 0-1

FC U CRAIOVA 1948 - TURRIS TURNU MĂGURELE 0-1 // VIDEO Scandal de proporții la vestiare! Erik Lincar ar fi fost BĂTUT de antrenorii echipei lui Mititelu: „M-au urmărit și m-au luat la pumni!”

Finalul meciului FC U Craiova - Turris 0-1 a fost umbrit de incidente / Captură
Finalul meciului FC U Craiova - Turris 0-1 a fost umbrit de incidente / Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 22:48

FC U Craiova 1948 a pierdut azi duelul cu Turris Turnu Măgurele din Liga 3, scor 0-1 (gol Adrian Voicu, 47), iar formația patronată de Adrian Mititelu și-a periclitat aproape în totalitate șansele la promovarea în liga secundă.

Erik Lincar, antrenor la Turris și fost jucător la Steaua, a declarat după meci că ar fi fost bătut la vestiare de Adrian Filip și Valentin David, antrenorul principal, respectiv antrenorul cu portarii de la FC U Craiova 1948.

Scandalul a izbucnit după ce Lincar s-a bucurat ostentativ în fața spectatorilor olteni, în silul lui Diego Simeone, după fluierul final. 

„Aveam un pariu cu președintele meu că o să câștigăm. M-am bucurat, normal, dar nu știu cum a interpretat lumea. Domnul Mădălin Ciucă (n.r -jucător și oficial la FC U Craiova) a venit și m-a luat de gât la final. Poate la nervi, era supărat.

Dar ce m-a deranjat este că, după ce am fugit de frică, antrenorii de la Craiova m-au urmărit și, neavând cheia de vestiar, m-au prins și m-au luat la pumni. Nu cred că asta este imaginea echipei domnului Mititelu. Este vorba despre domnii antrenori Valentin David (n.r - antrenor cu portarii) și Adrian Filip (n.r - antrenor principal).

Noroc că m-am eschivat și am reusit să evit niște pumni și picioare, dar voi merge mâine la doctor, am dureri groaznice în zona spatelui. Le-am zis domnilor arbitri ce-am pățit, dar ei au spus că n-au văzut. Pe Ciucă l-au văzut și i-au oprit carnetul de joc”, a declarat Erik Lincar, potrivit TV Digi Sport.

Imagini video cu ce s-a întâmplat după fluierul final, AICI!

SCANDAL LA FINAL

Fluierul final al partidei i-a găsit pe jucătorii oaspeților celebrând ostentativ victoria pe gazon, iar tensiunile au escaladat imediat. Au început să zboare scaune dinspre Tribuna I, iar între fotbaliștii celor două echipe s-a iscat o bătaie generală.

Mai jos este meciul integral: golul e la 1:06:10, iar scandalul de la final în ultimele 20 de secunde ale video-ului.

Vezi și:VIDEO Game-over pentru echipa lui Adrian Mititelu: a pierdut la limită derby-ul și își ia adio de la promovare » Scandal uriaș la final!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  31 Martie 2019, 13:47

Este mare lucru sa stii sa pierzi...nu ??? Rusine craiovenilor care s au purtat ca niste tarani din ligile mult inferioare !!! Ce nu mai avem dreptul sa ne bucuram ??? Pai lui Sumudica ce i faceau daca era in locul lui Linkar? Il transau ! RUSINE ANTRENORILOR CRAIOVEI ! Felicitari echipei Turris si lui Linkar !

1720140831409543
Cosmin Popa  •  31 Martie 2019, 13:23

Mai oameni buni, voi stiti de ce Fcu nu a castigat sambata? ??? Pentru ca Bataman a zburat toata noaptea deasupra stadionului din Severin si Tom si Jerry au avut program pe Cartoon Network si pentru ca Ciuca s-a certat cu Suprman si pt ca Holocaustul a existat acum 80 de ani...

 •  31 Martie 2019, 12:30

Bă baieti, astia care țineți cu echipa Prichindelului, voi sunteți naivi de-a dreptul daca v-ati imaginat fie si pt o clipa ca aveați ce-a mai mica șansa impotriva echipei băiatului lui Dragnea! Pai vorba aia, noi ditamai Steaua, am fost umiliți la comisii si AMFB, însăși FRF au schimbat ROAF peste noapte pt a permite promovarea Academeniei Partid, s-au călcat in picioare chiar si legile Statului Roman in domeniul contractelor de munca si voi aveați impresia ca si daca sa zicem ca ati fi castigat pe teren mergeați mai departe!? Urat ca l-ati batut pe Lincar (daca e adevarat), pt ca ala e si el doar un pion, sforile sunt trase din alta parte ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează