FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948 - TURRIS TURNU MĂGURELE 0-1

FC U Craiova 1948 - Turris Turnu Măgurele 0-1 // VIDEO Game over pentru echipa lui Adrian Mititelu: a pierdut la limită derby-ul și își ia adio de la promovare » Scandal uriaș la final!

FC U Craiova - Turris Turnu Măgurele 0-1 s-a terminat cu scandal / Captură +3   FOTO
FC U Craiova - Turris Turnu Măgurele 0-1 s-a terminat cu scandal / Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 18:08

FC U Craiova 1948 a pierdut derby-ul Seriei a III-a din Liga 3 contra lui Turris-Oltul Turnu Măgurele, scor 0-1, și își ia gândul de la promovarea în liga secundă.

În fața a aproximativ 500 de spectatori, oltenii au făcut un meci modest contra liderului din Liga a 3-a, iar ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârșire pe parcursul primelor 45 de minute.

Oltenii s-ar fi apropiat la 3 puncte de lider cu o victorie azi, dar au început dezastruos repriza secundă și au încasat gol de la Turris în minutul 47, când Adrian Voicu a înscris. 

Alb-albaștrii s-au aruncat în atac până la final, dar n-au reușit să destabilizeze apărarea echipei antrenate de Erik Lincar.

La meciul de azi de la Severin, FC U Craiova 1948 nu a beneficiat de sprijinul fanilor de la Peluza Sud 97, care nu vin la meciurile de pe teren propriu în semn de protest că echipa joacă în afara Craiovei.

Turris s-a distanțat la 9 puncte de FC U Craiova, cu 10 etape înainte de finalul campionatului, iar formația finanțată de Adrian Mititelu mai are doar șanse matematice la promovare.

Scandal la final

Fluierul final al partidei i-a găsit pe jucătorii oaspeților celebrând ostentativ victoria pe gazon, iar tensiunile au escaladat imediat. Au început să zboare scaune dinspre Tribuna I, iar între fotbaliștii celor două echipe s-a iscat o bătaie generală. 

Imagini video cu ce s-a întâmplat după fluierul final, AICI!

VIDEO » FC U Craiova 1948 -  Turris TURRIS TURNU MĂGURELE 0-1

Mai jos este meciul integral: golul e la 1:06:10, iar scandalul de la final în ultimele 20 de secunde ale video-ului.

FC U Craiova 1948: Chindriș - Negru, Dănănae, M.Avram, Grecu - Keita, Tănase, Ciucă, Răducanu - Bălan, Codoban
Rezerve: Enache, Moț, A.Avram, Zimta, Suciu, Cristiu, Raicea
Antrenor: Adrian Filip

 

 

Publicată de FCU 1948 pe Sâmbătă, 30 martie 2019

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
pittt
pittt  •  01 Aprilie 2019, 19:58
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 31 Martie 2019, 08:05

:D cand ai sa cresti, ai sa intelegi diferenta intre cifre, intre 3 si 5. Cine rupe scaune, le plateste, nu asta e motivul pt care stadionul orasului nu e folosit decat de o singura echipa.

Si tu intre 1 si 3 tot atunci.

pittt
pittt  •  01 Aprilie 2019, 19:55
Postat de Adrian Addryano pe 31 Martie 2019, 14:21

Singuri împotriva tuturor.FORZA FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA victima sistemului mafiot din fotbalul românesc.Mafia a câștigat ieri o lupta dar războiul continuă.Furati de mafie și în tur dar și în retur.Capul sus băieți,suntem mândri de voi.Adevaratele caractere abia acum se cunosc.

Intr-adevar, Dragnea a centrat si Viorica Dancila a marcat din offside. Haideti sa fim seriosi, FCU nu are valoare de liga 2, a pierdut acasa pe bune si pe cinstite. Atat are posibilitatea Mititelu, nu poate sustine cheltuielile in alta liga, daca promoveaza falimenteaza. De asta au fost dati afara Dina si Costea.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  31 Martie 2019, 23:03

Vom reveni în fotbalul mare într-o zi și vom fi mai puternici decât orice clona ieftina.Forza băieți.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează