Comentarii (55)
spartakus.  •  25 Septembrie 2019, 11:10

Teoretic nici una din cele 2 echipe nu este Universitatea, dar mai aproape de adevar este chiar daca doare CS Universitatea. Echipa lui Mititelu este o gluma sinistra, el nu are palmares, nu are nume, nu are nimic. Emblema aia daca va uitati atent scrie FCU1948 asa cum se si numeste echipa oficial in acte. Instanta a zis foarte clar, nici una din cele doua echipe nu are palmaresul Stiintei, doar ca diferenta intre cele doua este ca CSU are denumirea de Universitatea Craiova legala fara adverbieri si emblema mama a clubului. Ca stelist adevarat, va zic sincer ca imi pare rau pt ce se intampla acum la Craiova cu aceste divizari intre oameni care pe vremuri mancau fotbal pe paine pt o singura echipa. Si inca ceva, fotbalul romanesc e mai curat fara Becalieni fara Mititei , Porumbei, Borceni si alte personaje care au stricat fotbalul romanesc. Fiecare este liber sa tina cu cine doreste, dar cand ai o echipa care se numeste clar Universitatea Craiova si joaca in liga-1 pe un stadion superb, chiar nu vad motivul sa te duci la o echipa al carui patron nu are nimic decat o denumire cum este fcsb si care joaca pe coclauri .

mobutu  •  25 Septembrie 2019, 11:32

a venit lumea sa-l vada pe Piti ca arata bine la 62 de ani???pai ce, ma, lumea e nebuna?? pai daca vrea lumea sa-l vada nu-l vede , ma, colo pe Campia Islaz?? ca omu` nu se fereste...aveti numai tampenii in cap si numai explicatii...capu` cat damigeana si mintea cat dopu!

Daniel Irimescu  •  25 Septembrie 2019, 11:31
Postat de blatistu49 pe 25 Septembrie 2019, 11:14

care Craiova bree clona Csu inventat de mafia psd ista si de Olguta ptr voturi sunteti in cadere libera craioveni sa u saturat de manipulari psd iste

Daca nu era olguta acum meciurile se disputau pe vechiul oblemenco unde iti plus in git. Da stai linistit vin.liberalii la putere sprijiniti de comunisti, socialisti cu de mii de specialisti si veti avea autostrazi, spitale , scoli si bineinteles stadioane. La fel sperau demagogii ca odata cu plecarea lui mitica - sandu fotbalul romanesc intra pe drumul cel bun !

blatistu49  •  25 Septembrie 2019, 11:14
Postat de antalmihai pe 25 Septembrie 2019, 11:10

cine esti tu, ***, sa vorbesti de Craiova? *** in alta parte, nu pe aici...***!

care Craiova bree clona Csu inventat de mafia psd ista si de Olguta ptr voturi sunteti in cadere libera craioveni sa u saturat de manipulari psd iste

fan_stiinta  •  25 Septembrie 2019, 11:32

pai ce sa mai cautati voi la Craiova? Voi pe stadionul Ion Oblemenco jucati in deplasare! Clona lui mititelu abia a strans aseara 5-6 mii de oameni (multi dintre ei cu bilete date gratis!!!!!!) la ceea ce se anunta meciul vietii lor! Daca nici acum, cand spunei ca s-au intors acasa (care casa??? :))) ) nu au umplut macar jumatate din stadion, atunci cand??????? CAND?? :))))) SUnteti penibili boovenilor! Stiinta e una singura, iar aceea joaca in liga 1! Iar in seara asta Universitatea Craiova are meci in Cupa Romaniei cu CSM Resita. Restul e gargara si cancan cu miros de Booveni.

sorinvision  •  25 Septembrie 2019, 13:18

Cu buget anual de 250.000 euro, ceea ce inseamna salarii pentru jucatori de cam de 300 euro/luna, sigur voi sunteti Universitatea. :) Echipa numita Univestitatea Craiova a fost distrusa de Mititelu si nici una dintre cele 2 actuale nu sunt Universitatea Craiova, insa macar unii incearca sa recladeasca o echipa decenta de care oltenii sa fie mandri...cu siguranta nu este vorba de Mititelu&Co.

fan_stiinta  •  25 Septembrie 2019, 12:02
Postat de Mitrica Marius pe 25 Septembrie 2019, 11:51

La meciul de campionat dintre clona politica csw și Sepsi au fost 7800 de oameni într-o zi de sâmbătă. Marti noaptea la meciul Universității au fost 12000 de bilete vândute (a se citi, oameni ce au plătit bani reali pe bilet)

haiosule :))))) Dupa circul de aseara, a mai scapat un circar pe jesepe... :(

suporterucv  •  25 Septembrie 2019, 11:48

Alt frustrat maxim si asta !! Daca il lua Piti secundul lui, sa vezi ce mai lingea blidele la clubul din liga 1 !!!!

ion.ionescu  •  25 Septembrie 2019, 11:30

În 1994, când George Păunescu (se visa patron de Club şi premier ca Berlusconi) a preluat Clubul, l-a luat de la Universitatea din Craiova, după o şedinţă organizată de prefectul Tobă (ăla condamnat apoi) şi în prezenţa rectorului (un corupt). Gică Popescu făcuse primul o ofertă (cred că era la Eindhoven). Era susţinut de Sergiu Cătăneanu şi Marcel Poescu (preş şi vice) dar şi de Oblemenco. Ziarul local s-a raliat cu GP şi, pe acest fond, rectorul i-a cedat DREPTUL DE FOLOSINŢĂ A MĂRCII lui GP, precizând că instituţia sa nu avea bani să susţină şi fotbalul. Deci, rectoratul deţine numele şi emblema, nu ştiu dacă şi palmaresul după 1993. Depinde ce au scris în contractul de franciză. Când Clubul nu s-a mai numit Universitatea Craiova e clar că rectoratul nu şi-a mai dat acordul. Ulterior, a înfiinţat o secţie de fotbal (Club), cu Pavel Badea preşedinte. Rotaru şcl s-au asociat cu Clubul la influenţa Olguţei şi a rezultat CSU. Ulterior, au primit imnul (de la AP jr), emblema iar din 2019 şi numele. Este evident că fosta CSU e singura care are acceptul oficial al rectoratului iar Mititelu bate câmpii...Palmaresul de după 1993 nu are nici o valoare ca "performanţe" !

sergentu72  •  25 Septembrie 2019, 11:24
Postat de blatistu49 pe 25 Septembrie 2019, 11:14

care Craiova bree clona Csu inventat de mafia psd ista si de Olguta ptr voturi sunteti in cadere libera craioveni sa u saturat de manipulari psd iste

Bah da esti frustrat rau de tot rasule. Acelasi comentariu de fiecare data.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 6
Comentează