FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA - U CLUJ 2-3

FC U CRAIOVA - U CLUJ 2-3 // VIDEO Eugen Trică e categoric: „Noi suntem Universitatea!” + Acuză Primăria: „Mai bine jucăm la Severin sau la Târgu Jiu. Sincer, eu nu mai simt nimic pe «Ion Oblemenco»”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 10:23

FC U Craiova a fost eliminată în 16-imile Cupei României de U Cluj, 2-3 după prelungiri, deși a condus cu 2-0. 

După meci, la conferința de presă, antrenorul oltenilor, Eugen Trică, a fost extrem de vehement la adresa situației din Craiova și a acuzat Primăria că nu i-a lăsat pe jucătorii să se antreneze pe „Ion Oblemenco”.

„Cu o seară înainte am vorbit cu oamenii de la Primărie pentru a face un antrenament pe stadion. Ne-au zis că mai bine facem dimineața. M-au intrebat și ce antrenament vreau să fac. Le-am zis că vreau ca jucătorii să simtă cum e gazonul. Au zis că nu e niciun fel de problemă. 

Le-am zis celor de la mine din club că trebuie să primească ceva în scris de la Primărie. Dacă nu ai în scris, nu poți avea niciodată  încredere în oamenii de la Primărie. Lucian de la noi de la club (n.r. Lucian Mitu, care face parte din staff-ul administrativ) nu a primit nimic în scris și am avut probleme. Dimineața,  oamenii de la bază ne-au întrebat «Ce căutați aici? Aratați-mi ceva în scris». 

Nu voi înțelege niciodată răutațile astea. E răutate mare în Craiova. De ce nu pot juca două echipe pe acest stadion?”, a declarat Eugen Trică la conferința de presă. 

„Nu mai vrem pe acest stadion” 

Nu mai avem plăcere să jucăm aici. E răutate. Mai bine jucăm la Severin sau la Târgu Jiu. Sincer, eu nu mai simt nimic pe „Ion Oblemenco”. Simt ceva unde e Peluza Sud, unde sunt suporterii adevărați ai Universității Craiova. Asta cred și băieții. Nu mai e ce a fost. Până nu facem noi stadionul nostru, să simțim că suntem acasă... 

Deja au venit niște băieți și echipa domnului Rotaru și s-au instalat aici. Nu mai simțim ce simțeam. Vă spune asta un oltean adevărat. Nu mai simt nimic. Casa noastră e acolo unde e Peluza Sud. Dacă Peluza Sud e în America, mergem acolo după fani. Acolo e casa noastră”. 

„Universitatea e una singură” 

Trică a comentat și disputa dintre FC U Craiova și CSU Craiova.  

„Universitatea Craiova e una singura. E acolo unde e Peluza Sud și unde suntem noi. Cealaltă echipă e a domnului Rotaru. Universitatea a jucat acum. 

Eu vreau să fie bine la Craiova, să nu mai fie ură. Dar nu ai cum. Noi jucăm fotbal, aducem fani la stadion. Dacă ne calificam în runda următoare, veneau 30.000 de fani. Nici voi nu vreți asta. Vreți doar o echipă, dar nu se poate! Din urmă vine Universitatea Craiova.

Să facem o comparație. Echipa domnului Rotaru joacă și ea în Cupă, tot la Craiova. Să vedem câți fani vin la ei și câți au venit la  noi. Din ce văd eu, fanii au venit la meciul cu Steaua pentru că era domnul Pițurcă, pe care-l respect. A venit să-l vadă pentru că la 62 de ani încă arată bine. Să vedem cu Reșița câți sunt”,  a adăugat tehnicianul.

„E o dezamăgire foarte mare. Eu și băieții ne doream foarte mult o victorie pentru acești suporteri fantastici. Ei au demonstrat că pot face multe lucruri. Din punctul meu de vedere, ei sunt numărul 1 din Țara Românească. Sunt mereu la înălțime. Îmi pare rău că oamenii nu au plecat acasă fericiți”
- Eugen Trică, antrenor FC U Craiova

VEZI ȘI:

VIDEO Fanii echipei lui Mititelu, scandal în centrul orașului! Au aprins torțe și au atacat o mașină cu numere de Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
mobutu
mobutu  •  26 Septembrie 2019, 12:53
Postat de blatistu49 pe 25 Septembrie 2019, 15:47

nu au venit sa vada blatul conei psd iste cu Gigi osa jucati in Intertoto si cupa balcanica cu kosovari si albanezi oricum clona csu va disparea

invata, ma, sa scrii si dup-aia stam de vorba...capu` cat damigeana aia uitata in vestiar pe Central de ajica, sefu` tau, si mintea cat dopu` !! Exact atat o ai !! hahahahaaaaaa

blatistu49
blatistu49  •  25 Septembrie 2019, 16:46
Postat de sergentu72 pe 25 Septembrie 2019, 16:37

*** (***. Pai tu-ti permiti sa zici ca voi sunteti adevarata echipa cand nici tu nici marin lubenita nu ati contribuit cu absolut nimic la performantele ei ( scuze, marin a reusit performanta de a falimenta un brand si un nume, asta e adevarul) tu ai facut performanta in alta parte. Aseara ii stigau numele lui Ilie Balaci in peluza aceiasi indivizi care-l numeau impreuna cu patronul lor de carton tradator, betivan si mai stiu eu cum. bravo esti destept da nu prea ai aminte boss.

dar CSU ce ăatron are bre marioneta care a furat bani cu contraqctetele cu stat dispari bree cu clona cu tot

sergentu72
sergentu72  •  25 Septembrie 2019, 16:37

*** (***. Pai tu-ti permiti sa zici ca voi sunteti adevarata echipa cand nici tu nici marin lubenita nu ati contribuit cu absolut nimic la performantele ei ( scuze, marin a reusit performanta de a falimenta un brand si un nume, asta e adevarul) tu ai facut performanta in alta parte. Aseara ii stigau numele lui Ilie Balaci in peluza aceiasi indivizi care-l numeau impreuna cu patronul lor de carton tradator, betivan si mai stiu eu cum. bravo esti destept da nu prea ai aminte boss.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează