FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID 2 - FCSB 2 0-3

FCSB 2 o demolează pe Rapid 2 și trece peste CSA Steaua! Cine a marcat + cum arată clasamentul

FCSB 2 a învins-o pe Rapid 2 în deplasare, scor 3-0, în runda #13 a Seriei 4 din Liga 3.
FCSB 2 a învins-o pe Rapid 2 în deplasare, scor 3-0, în runda #13 a Seriei 4 din Liga 3.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 17:38 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 18:02

FCSB 2 a învins-o pe Rapid 2 în deplasare, scor 3-0, în runda #13 a Seriei 4 din Liga 3.

Golurile echipei pregătite de Bogdan Vintilă au fost marcate de jucători aflați și în atenția liderului din Liga 1, Adrian Niță ('4), un puști de 18 ani despre care MM Stoica a afirmat că este de mare perspectivă, și Alex Buziuc, autorul unei „duble ('78, '90+3), transferat vara trecută inițial pentru prima formație a roș-albaștrilor, însă mutat ulterior la gruparea secundă ca pedeapsă pentru evoluțiile modeste.

Rapid 2 - FCSB 2 0-3: echipele de start

Rapid 2: Devenish-Meares - Stănici, Catrici, Ignat - Culda, Ghineț, Bradu, Dumitrescu, Ad. Grigore - N. Georgescu, A. Despa 
Antrenor: Ovidiu Burcă 

FCSB 2: Târnovanu - N. Alexandru, Nedelcu, Gogor, S. Șerban - Timiș, Simion, L. Ardelean - Niță, Buziuc, Al. Stan 
Antrenor: Bogdan Vintilă

Se anunță baraj CSA Steaua - FCSB 2

Astfel, FCSB (31 de puncte) a trecut provizoriu peste rivala CSA Steaua (30p) în clasament. „Militarii” au un meci mai puțin disputat. Steliștii vor da piept sâmbătă, de la ora 15:00, cu Dinamo 2.

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua și FCSB II. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3, ocupate în acest moment de CS Afumați, respectiv Mostiştea Ulmu. Dacă vor învinge, FCSB și CSA se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai.

Clasament Liga 3, Seria 4:

FCSB 2 o demolează pe Rapid 2 și trece peste CSA Steaua! Cine a marcat + cum arată clasamentul

Ce spune Ladislau Boloni despre conflictul FCSB - CSA Steaua

Citește mai multe știri despre FCSB 2:

Sancțiuni după CSA Steaua - FCSB 2 » Comunicatul Jandarmeriei București: „Facem în continuare verificări”

Becali a decimat-o pe FCSB! Orgoliul patronului îl pune pe Toni Petrea într-o situație dificilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
masinameaeata
masinameaeata  •  27 Martie 2021, 15:17
Postat de andueos pe 26 Martie 2021, 22:41

Vezi ca STEAUA nu are unde sa promoveze ca e pe locul 1 in liga 1 - tardule. Clonele talpaniste oparite de care vorbesti tu se numesc csa.

Cati bani va da jiji oierul pe postare? Vezi ca a mai bagat unul mana in branza lui cat era Ministrul Apararii, Babiuc, si a ajuns unde l-a trimis ciobanul, sa se poata imbogatii. Deci, atentie, vezi ca din postari nu faci multi bani, si daca te intreaba cineva cum ai obtinut banii, nu te mai apara nici mimi funkista si nici jiji oierul.

masinameaeata
masinameaeata  •  27 Martie 2021, 15:11
Postat de fcarmatacsa pe 27 Martie 2021, 11:48

Aoleu, tu chiar ca esti penibil. Tu nu stii sa iti iubesti echipa(Clona CSA) cum sa iti urasti rivala. Ai ajuns sa comentezi la meciurile echipei a doua. Pt ca imi e mila de cei in chinuri iti recomand un psiholog. Chiar ai nevoie ma obsedatule. Din ce tot cotcai tu pe aici s-a adeverit 5%. Tot vorbeai anii trecuti sa vina dat cutare sa vina data cutare si s-a adeverit fix partz. Cand 90% dintre suporteri cred ca FCSB e Steaua poti sa vii cu 200 de decizii contra, nu intereseaza decat Talpanistii. Nu uita ca voi l-ati dat afara pe Lacatus in liga a 4-a si il criticati pe cioban ca l-a dat afara in liga 1, neavand rezultate. Cam asta e credibilitatea CSAsistilor...

Ba, vezi ca ICCJ a Romaniei, a stabili ca din contra Faci Ce Spune Bekali este O CLONA SI NU STEAUA BUCURESTI(CSA). ICCJ a stabilit in mod Definitiv si Irevocabil, ca Bakali a furat marca Steaua Bucuresti de la Armata, a furat jucatorii si i-a vandut si a furat Armatei terenurile pe care se lauda acum ca le detine si ca este latufundiar, el in realitate inainte de 1989 fiind un parlit, ajuns dupa 1989 mare latifundiar prin spagi si frauda, ca mai toti meleonarii nostrii autohtoni de cartoon!

Silvio
Silvio  •  27 Martie 2021, 15:05

Joaca clona talpanista cu Dinamo 2? Si nu e niciun articol, ZERO interes pentru 'marele derby'??? :)))))))))) *** Talpan si adeptii lui, CE FRUMOS! :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează