FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

FOTO/FACSIMIL Non-grata în Craiova! Echipa lui Mititelu, război și cu actualul edil al Băniei: "S-a dovedit că abuzurile continuă la adresa U Craiova"

foto: facebook/Compania Nationala de Investitii
foto: facebook/Compania Nationala de Investitii

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 11:35

Adrian Mititelu se războiește acum și cu actualul edil al Craiovei, Mihai Genoiu, după ce echipa lui din Liga a 4-a, FC U Craiova, nu a primit acceptul de a juca nici pe Extensiv și nici pe noul "Ion Oblemenco". 

Astfel, deși jucătorii lui CSU Craiova au primit dreptul de a se antrena în baza din Lunca Jiului, au avut voie să joace în trecut pe Extensiv chiar și în Liga 1, deși arena nu întrunea toate condițiile prevăzute în regulament, și au exclusivitate asupra noului stadion, pe care l-au și vizitat marți, FC U Craiova continuă să fie indezirabilă în oraș și în vremea noului primar Mihail Genoiu.

Astfel, se continuă tradiția războaielor duse de Mititelu cu primarii PSD ai orașului Craiova, după precedentele Antonie Solomon și Liga Olguța Vasilescu. 

Concret, finanțatorul lui FC U Craiova îl acuză pe Genoiu că nu-i permite echipei sale să se antreneze pe terenurile de antrenament de la Lunca Jiului și să dispute meciurile pe stadionul Extensiv.

Mititelu a trimis două solicitări Primăriei, prin care cerea să fie lăsat pe Extensiv, să folosească Lunca Jiului și să joace ulterior pe noul "Ion Oblemenco". Municipalitatea l-a pus însă în stand-by pe finanțator. Iată răspunsurile primite de Mititelu în facsimil: 

"S-a confirmat faptul că abuzurile la adresa U Craiova continuă și sub mandatul domnului primar Genoiu! Ne-a fost refuzat accesul atât pe terenurile de antrenament de la Lunca Jiului cât și pe Extensiv!

Cu toate astea, mergem înainte în așteptarea unor vremuri mai bune! Există un Dumnezeu și într-o zi se va face dreptate", scris Mititelu luni, pe pagina sa de facebook.

untitled

Ar trebui lăsată și FCU Craiova pe noul "Oblemenco", în schimbul chiriei aferente?

DA
NU

În sezonul recent început al Ligii 4 Dolj, FC U Craiova și-a disputat meciurile pe micuța arenă "Aripile", de lângă aeroport, stadion ce s-a dovedit a fi neîncăpător la ambele partide de acasă. FC U a fost încurajată de peste 1000 de oameni la meciurile cu Dunărea Calafat (4-0) și Ajax Dobrotești (8-0). 

După 3 runde, FC U este lider în serie, cu maximum de puncte. 

Vezi și: VIDEO+FOTO S-a aprins nocturna pe noul "Ion Oblemenco"! » Când va avea loc inaugurarea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
ren999
ren999  •  05 Septembrie 2017, 13:13

in concluzie, sau calitatile tale intelectuale se limiteaza la a sti sa pui virgula intr-o fraza, sau mananci ce nu trebuie contra cost. oricum, e rusinos.

ren999
ren999  •  04 Septembrie 2017, 13:08
Postat de fcu1948 pe 01 Septembrie 2017, 17:37

Nu mă, nu pot să înțeleg prostia, ipocrizia și trădarea! Sunt singurele lucruri pe care nu le pot înțelege și implicit nu le pot accepta. Un club se iubește necondiționat, indiferent dacă patronul se numește nețoiu și transformă echipa în satelitul lui dinamu sau dacă se numește staicu și retrogradează în premieră echipa. Un club se iubește chiar dacă patronul este mititel și se ia în gură cu mafioții, iar în final ajunge să piardă războiul cu respectivii. Pentru că dragostea față de club și față de culori nu are legătură cu persoana fizică aflată vremelnic în postura de patron. Vorba cântecului, o iubire alb-albastră la Craiova E MEREU. MEREU, MĂ, NU DOAR CÂND NE CONVINE!

mereu, mereu, dar pe cine? clubul ala pe care il iubeam e acum o marca in litigiu apartinand unei societati in FALIMENT.. adica momentan NU MAI EXISTA. marca la un moment dat o s-o cumpere x sau y in contul creantelor SAului lui mititelu. asta daca SAul ala vechi castiga procesul. deci, din nou, fc mititelu si copiii 1948 nu e Universitatea Craiova, la fel cum CSU nu e Universitatea Craiova. dar sa sustii echipa facuta de ala care a omorat Universitatea Craiova... asta e cam sinistru.

fcu1948
fcu1948  •  01 Septembrie 2017, 17:43
Postat de deuxex pe 30 August 2017, 23:42

Pai Ajica ar trebui intai sa-si achite datoriile catre Primarie si comunitatea locala (alea 10 milioane de euro) si apoi sa inchirieze si el stadionul, ca orice patron. Doar nu vrea si cu datorii de 10 milioane, si cu stadion gratis, nu? :)))))))))))))))

Mai taie din ele*** De unde ai scos meleoanele alea? Mai documenteză-te și apoi postează comentarii. Și oricum ai tupeu să pomenești despre plata chiriei, în condițiile în care echipa ta de suflet, csu clona NU A PLĂTIT 1 LEU chirie pentru utilizarea stadionului. Vă dați corecți și iubitori de dreptate, dar utilizați dublu standard, unii să plătească totul, iar alții să beneficieze de pomeni. Tipic oltenesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează