FOTBAL  »  LIGA 3  »  U CRAIOVA 1948

GALERIE FOTO FC U Craiova în Antalya, Adrian Mititelu în Miami! » Cu cine a mers patronul oltean în vacanța de lux

Adrian Mititelu +10   FOTO
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 14:06

În timp ce FC U Craiova 1948 a început un cantonament în Antalya, Adrian Mititelu se relaxează în SUA. 

Adrian Mititelu și fiul său, Adrian Mititelu jr., sunt în vacanță în Statele Unite ale Americii, la Miami. În fotografii, patronul FC U Craiova 1948 arată tot mai slim-fit, după operația din urmă cu un an de micșorare a stomacului. 

Adrian Mititelu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere financiar, după ce în urmă cu câțiva ani a avut mari dificultăți. Surse neoficiale susțin că aceasta a făcut o tranzacție importantă anul trecut, cedând un teren unui lanț de hypermarketuri.

Astfel, pe lângă un buget impresionant pentru Liga 3, Mititelu a asigurat și un cantonament de lux pentru echipa sa, în Antalya, acolo unde au mers în această iarnă majoritatea echipelor din Liga 1. 

jucatori fcu craiova 1948 1 +11 FOTO

După 15 etape, U Craiova 1948 este pe locul 3 în Seria a 3-a din Liga 3, cu 30 de puncte, la 4 de liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  29 Ianuarie 2019, 23:05

Bravo nea Adi du-te și relaxeaza-te cu fiul matale,stai vreo 1 luna și pe urmă vii acasă încărcat psihologic,băieții la fel conduși de maestrul Nicolo Napoli se pregătesc bine și mental și fizic și vor câștiga totul pentru că sunt cei mai buni!!!!!!!!!!!!!

fly_vyp
fly_vyp  •  29 Ianuarie 2019, 18:56

Super-stire de presa! E mititelu la Miami! Sunt brutari romani in Dubai, Tokyo, Los Angeles sau New York dar, nu scrieti nimic despre ei. De ce? Macar ei castiga un ban cinstit. Ce-i drept, GSP a devenit un ziar tabloid, de can-can. Nu este interesat de sport si mai degraba de felul in care arata mititelu. Traiasca presa sportiva!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close