FOTBAL  »  LIGA 3  »  MUTARE

EXCLUSIV Gheorghe Chivorchian preia un nou club din fotbalul românesc

Gheorghe Chivorchian revine în fotbalul românesc
Gheorghe Chivorchian revine în fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 17:14

Gheorghe Chivorchian (65 de ani), fostul secretar general al Federației Române de Fotbal, e la un pas să ajungă la Minaur Baia Mare, în Liga 3.

Din informațiile GSP.ro, fostul oficial federal s-a înțeles cu gruparea din cel de-al treilea eșalon, unde urmează să ocupe o funcție administrativă. 

CS Minaur Baia Mare e pe locul 2 în Seria 5 din Liga 3. Cum Liga 3 a fost „înghețată”, băimărenii vor disputa un meci pentru promovare cu ACS Fotbal Comuna Recea, liderul clasamentului, care avea două puncte în plus față de echipa din Baia Mare. 

Gheorghe Chivorchian e o figură extrem de cunoscută în fotbalul românesc. Pe lângă funcția de la FRF, a mai activat în diverse posturi de conducere la formații precum FCM Bacău, Politehnica Timișoara, Ceahlăul sau Juventus București.

Cine promovează în Liga 2?

Reprezentanții FRF au anunțat modul în care echipele vor promova în Liga 2. În sezonul 2020/21 din eșalonul secund, promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.

Se cunosc, astfel, două dintre cele cinci echipe care promovează în Liga 2. Este vorba despre FC U Craiova 1948 și de Aerostar Bacău, echipele care conduceau cu autoritate seriile 1, respectiv 4.

VIDEO. REPORTAJ. Fotbalul între chibiții și șahiștii din Cișmigiu: „Dinamo e echipă de hoți, să se ducă-n B”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV. VIDEO Fost candidat la alegerile FRF prins în ofsaid: ședință și antrenamente cu juniorii fără pic de distanțare socială!

Gigi Becali face curățenie la FCSB: până acum a dat afară o echipă întreagă! Cum arată „11-le” renegaților

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează