FOTBAL  »  LIGA 3  »  HUNEDOARA

Ioan Andone se implică în renașterea unei echipe de tradiție: „Mă ocup să recuperăm marca și palmaresul”

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 15:42 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 19:21

Ioan Andone (61 de ani) se implică în renașterea fotbalului hunedorean. Fostul mare internațional lansat de Corvinul, avansat șef pe toate secțiile de sport din Voluntari, se alătură lui Remus Vlad în proiectul pe care autoritățile locale îl dezvoltă la CS Hunedoara, echipă din Liga 3.

La Hunedoara se pun bazele unui proiect ambițios. Se va forma o echipă care să atace promovarea în Liga 2, iar clubul ar trebui să fie transformat în FC Corvinul Hunedoara din sezonul viitor.

Ioan Andone rămâne la Voluntari, dar a ales să pună umărul la renașterea Corvinului, echipă pentru care a evoluat între anii 1979 - 1983.

- Domnule Andone, plecați de la Voluntari să preluați conducerea CS Hunedoara?
- Nu se pune așa problema. Am fost propus de șef pe toate secțiile de sport din Voluntari, dar să vedem dacă accept. Eu sunt de 6 luni consilierul primarului din Hunedoara și mă ocup să recuperăm marca, palmaresul Corvinului. 

- Unde a ajuns brandul Corvinul? 
- Este la un băiat din București. M-am întâlnit de vreo 10 ori cu el. Acum facem o evaluare. Să vedem câți bani pune primăria, cât mai pun eu și alții. 

- Cât cere pe el?
- Câteva zeci de mii de euro.

- În ce constă noul proiect?
- Primăria vrea să construiască noul stadion "Michael Klein", iar ideea este că trebuie făcută și echipă, nu poți rămâne la nivelul Ligii 3. Nea Remus Vlad va fi consilier pe probleme sportive, iar ca antrenor se negociază cu Florin Maxim, care a promovat cu Șelimbăr.

Proiect impresionant la Hunedoara

Noul proiect de la Hunedoara are ca obiectiv readucerea Corvinului în Liga 1. În Liga 3 activează în prezent CS Hunedoara, echipă care din noul sezon va fi antrenată de Florin Maxim, omul care tocmai a promovat cu Viitorul Șelimbăr în Liga 2.

În Consiliul de Administrație al clubului din Hunedoara se vor afla din acest sezon Ioan Andone și Remus Vlad, iar echipa va avea ca obiectiv accederea în Liga 2. Din sezonul 2022/2023, CS Hunedoara se va transforma în FC Corvinul Hunedoara.

 Această mutare ar fi trebuit să se producă din această vară, însă nu a existat timp pentru realizarea tuturor demersurilor. Primul transfer important realizat de CS Hunedoara în această vară este Sergiu Arnăutu, atacant adus de agentul Bogdan Apostu sub comanda lui Florin Maxim.

Ioan Andone se implică în renașterea unei echipe de tradiție: „Mă ocup să recuperăm marca și palmaresul”
Poză cu prezentarea lui Sergiu Arnăut, Foto:facebook/ApostuBogdan

Citește și alte știri despre Liga 1:

Academica Clinceni, transfer important » Ilfovenii au adus un internațional grec care a evoluat în Anglia

Cristi Borcea a oferit răspuns final dinamoviștilor după „invitația” de a se întoarce la club: „Doar ei contează pentru mine”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close