FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu salută revenirea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Este un mare plus pentru fotbalul românesc”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 11:32 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 14:28

Ionel Dănciulescu (46 de ani), fostul atacant al lui Dinamo, în prezent managerul academiei de la CS Dinamo, a comentat pentru GSP vestea revenirii lui Ionuț Lupescu (54 de ani) în fotbalul românesc, la formația din Liga 3. 

Marți, CS Dinamo, clubul Ministerului de Interne, care evoluează în Liga 3, a oficializat revenirea lui Ionuț Lupescu în fotblul românesc. „Kaiserul” va ocupa o funcție cheie în cadrul Academiei din „Ștefan cel Mare”, se arată în comunicatul alb-roșilor. El va ocupa o funcție diferită de cea pe care o are Dănciulescu la CS Dinamo. 

Ionuț Lupescu, reacție în premieră după ce a bătut palma cu CS Dinamo: „Momentan, voi face doar atât. E ca la doctor”
CS DINAMO
Ionuț Lupescu, reacție în premieră după ce a bătut palma cu CS Dinamo: „Momentan, voi face doar atât. E ca la doctor”

Ionel Dănciulescu, fostul atacant al formației din Liga 1, Dinamo 1948, și actual manager al academiei CS Dinamo spune că sosirea lui Ionuț Lupescu în cadrul Clubului Sportiv reprezintă un plus pentru fotbalul românesc, având în vedere că fosul mijlocaș al naționalei are o experiență vastă în domeniu. 

Ionel Dănciulescu salută venirea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Este un mare plus pentru fotbalul românesc”

„Sosirea lui Ionuț Lupescu este un mare plus nu doar pentru fotbalul dinamovist, ci și pentru cel românesc. Cu toții avem de învățat de la el, de fapt, să continuăm să învățăm de la el. 

Este un lider, un om cu experiență vastă, îl cunosc bine și știu că va aduce un mare plus de valoare", a declarat managerul CS Dinamo, sosit în urmă cu 3 ani la clubul din liga a treia, pentru GSP. 

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, s-a consultat cu Ionel Dănciulescu în legătură cu revenirea lui Ionuț Lupescu în „Ștefan cel Mare”. Conducătorul Clubului Sportiv a procedat la fel și înainte ca Marius Niculae și Florin Bratu să fie angajați. 

Primul ocupă funcția de șef al secției de minifotbal, în timp ce Bratu face parte din staff-ul academiei. 

VIDEO. Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Rolul lui Ionuț Lupescu va fi de a crea o academie de copii după model european”

Citește și: 

Cornel Dinu despre revenirea în fotbal a lui Lupescu: „Are o experiență indubitabilă, dar marile probleme acolo sunt altele”

„Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează