FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

Lovitură pentru FC U Craiova la reunire: „Și-a suspendat activitatea fotbalistică din cauza unor probleme grave"

FOTO: Facebook @FC U Craiova
FOTO: Facebook @FC U Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 19:22

FC U Craiova s-a reunit înaintea părții secunde a sezonului din Liga 3. Nicolo Napoli nu se va putea baza pe unul dintre cei mai buni jucători din prima parte, japonezul Ezaki Chihiro (24 de ani).

Chihiro, un mijlocaș central cu un travaliu ieșit din comun, a fost transferat de Adrian Mititelu în vară, reușind să se impună rapid în primul „11” al oltenilor. Niponul nu a fost prezent astăzi la reunire, din cauza unor probleme familiale. 

Napoli nu se va putea baza nici pe Sabin Lupu, fotbalistul trecut pe la FC Hermannstadt, și pe Alexandru Armășelu, ambii împrumutați. 

Postarea prin care au făcut anunțul

„Lotul FC Universitatea Craiova 1948 reunit pentru RETURUL campionatului:

Portari: Mogoșanu, Chindriș, Enache

Jucători de câmp: Negru, Kovari,Dănănae, Avram, Suciu, Ciucă, Cristiu, Perez, Moț, Codoban, Zimță, Grecu, Botia, Raicea, Costea, Dina Bălan, Avram, Răducanu. 

Au fost împrumutați: Lupu și Armășelu.

Ezaki întâmplină probleme familiale grave și pentru moment și-a suspendat activitatea fotbalistică”.

FC U Craiova ocupă locul 3 la jumătatea campionatului, cu 30 de puncte, la 4 în spatele liderului Turris Turnu-Măgurele. Oltenii vor debuta în retur pe 2 martie, în deplasarea de la Atletic Bradu. 

Vezi și: 

RAPID // Rapidiștii s-au întors la treabă » Pancu: „În zilele următoare vom definitiva lotul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
198939213804366
Adrian Addryano  •  17 Ianuarie 2019, 22:02
Postat de Adrian Addryano pe 16 Ianuarie 2019, 10:23

Iubire,pasiune,istorie și onoare!!!!!!!!!!!!!FORZA FC Universitatea 1948!!!!!!!!!!!!!Da,retrogradare 2005 făcută de strâmb,falimentul se mai judeca pentru că procesul cu despăgubirile in procesul cu dezafilierea ILEGALA din 2011 încă continua și cei vinovați vor plăti pentru abuzul săvârșit iar justiția română va face DREPTATE la fel cum justiția portugheză a făcut DREPTATE in procesul celor de la Boavista,în faliment au fost și Glasgow Rangers și Napoli și alte echipe mari dar ei nu au înființat clone politice ei au început de jos reorganizarea din liga a 4-a!!!!!!!!!!!!!

Forza FC UNIVERSITATEA 1948 adevărata continuatoare a echipei de fotbal cu același nume înființată în anul 1948 care a purtat mai multe nume de-a lungul timpului și a trecut prin mai multe reorganizări impuse de lege și regulamentele forurilor internaționale!!!!!!!!!!Adevărul juridic spus clar în două hotărâri judecătorești de Tribunalul Dolj confirmate de Curtea De Apel Timișoara!!!!!!!!!!!!!

pittt
pittt  •  17 Ianuarie 2019, 16:56
Postat de Adrian Addryano pe 16 Ianuarie 2019, 10:27

În altă ordine de idei nu înțeleg ce căuta clonatii la o știre despre Universitatea când ar trebui să-și vadă de clona lor politică inființată ILEGAL în 2013 promovată ILEGAL la doar 8 luni de la înființare!!!!!!!!!!!!!

Si vezi ca nu aveti dreptul sa folositi numele Universitatea, Universitatea din Craiova nu v-a permis

pittt
pittt  •  17 Ianuarie 2019, 16:55
Postat de Adrian Addryano pe 16 Ianuarie 2019, 10:27

În altă ordine de idei nu înțeleg ce căuta clonatii la o știre despre Universitatea când ar trebui să-și vadă de clona lor politică inființată ILEGAL în 2013 promovată ILEGAL la doar 8 luni de la înființare!!!!!!!!!!!!!

Pai daca nu am fi noi ati fi exact trei

Vezi toate comentariile (24)
Comentează