FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Mesajul dureros al lui Vladimir Bozovic, după ce oficialii Rapidului au uitat să-l invite la evenimentul de sâmbătă: "Nimeni din club n-a făcut asta"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 18:26

Rapid joacă sâmbătă, cu Înainte Modelu, ultimul meci pe stadionul "Valentin Stănescu", arena urmând să intre în procesul de modernizare în vederea organizării Campionatului European de fotbal din 2020.

La începutul partidei, foști jucători din generații diferite vor intona imnul Rapidului la mijlocul terenului. La pauză, pe un ecran imens vor putea fi revăzute momente antologice din istoria Rapidului, de la inaugurarea arenei de către Regele Carol și până la parcursul fabulos din Cupa UEFA.

Totuși, la evenimentul grandios de pe "Giulești" nu a fost invitat și Vladimir Bozovic, unul dintre cei mai reprezentativi jucători străini din istoria giuleștenilor.

Muntenegreanul a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care își exprimă regretul cu privire la faptul că nu a fost invitat de oficialii rapidiști la meciul cu Înainte Modelu.

"Îmi pare atât de rău că nu pot participa la un eveniment atât de mare ca cel de sâmbătă. Permiteți-mi să-mi iau rămas bun de la stadionul nostru iubit. Aici am petrecut momente triste din cariera mea, dar și cele mai frumoase momente din lume, mai ales când fanii mi-au cântat numele.

Nimeni din club nu m-a chemat să vin la stadion la acest eveniment. Sper să fiu invitat când deschidem un nou stadion. Mereu cu voi, forza Rapid", a scris Bozovic pe Facebook. 

157 de meciuriși 3 goluri a strâns Bozovic pentru Rapid, pentru care a evoluat între 2007 și 2012

Invitații Rapidului

Ion Motroc, Viorel Kraus, Rică Răducanu, Ilie Rontea, Octavian Niță, Ion Manu, Leontin Toader, Ion Ispas, Bratu Pîrvu, Bimbo Paraschiv, Marian Rada, Ștefan Popa, Marian Grigore, Gheorghe Cîrstea, Ion Goanță, Fănel Țîră, Iosif Damaschin, Florică Drăghici, Adrian Matei, Florin Motroc, Cezar Zanfir, Nicolae Stanciu, Cristi Dulca, Florin Constantinovici, Niculae Vasile, Cristi Rontea, Rodin Voinea, Dumitru Tîrțău, Vasile Caciureac, Romică Bealcu, Ștefan Nanu, Ionuț Voicu, Marius Șumudică, Valentin Bădoi, Mugur Bolohan, Gheorghe Butoiu, Nicolae Constantin, Daniel Chiriță, Florentin Rădulescu, Adrian Iencsi, Florin Șoavă, Constantin Schumacher, Jean Barbu, Ionel Ganea, Dani Coman, Robert Ilyeș, Marius Măldărășanu, Valentin Negru, Arman Karamyan, Răzvan Raț, Viorel Moldovan, Ovidiu Herea, Dan Alexa, Ianis Zicu, Costin Lazăr, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Cristi Săpunaru și foști antrenori precum Mircea Lucescu, Viorel Hizo, Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ioan Andone și Răzvan Lucescu.

Vezi și: Ultimul meci pe stadionul din Giulești » Ce surprize le-au pregătit organizatorii fanilor alb-vișinii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
847153178690789
Ticu Troya  •  24 Noiembrie 2018, 09:59
Postat de ahoe1923 pe 23 Noiembrie 2018, 20:26

Au fost invitati doar rezidenti in tara. Cei din strainatate vor fi invitati inainte de demolare. Karamyan antreneaza o grupa de juniori la Chiajna. FZR!

Da',Ion Ionescu era in tara ?? Si pana la urma de ce nu si Danut Lupu , care ne-a dat exact ce ne dorim noi rapidistii : spectacol si umilirea adversarilor traditionali !!

para.para
para.para  •  24 Noiembrie 2018, 03:21

Nici Danut Lupu nu apare in lista gigistilor de la hartie. Cautati-l repede ca sa ne povestiti cum se plange si el ca n-a fost invitat.

ahoe1923
ahoe1923  •  23 Noiembrie 2018, 20:26

Au fost invitati doar rezidenti in tara. Cei din strainatate vor fi invitati inainte de demolare. Karamyan antreneaza o grupa de juniori la Chiajna. FZR!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează