FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Frații Costea s-au reunit » Joacă din nou pentru aceeași echipă, după 10 ani: „Am găsit un lot foarte puternic. Dacă nu promovăm, plec din țară”

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 13:57 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 15:56

Mihai Costea (34 de ani) a semnat cu Viitorul Dăești, formație aflată pe locul 5, după 15 etape, în Seria a 6-a din Liga 3.

Fostul atacant de la FC Universitatea Craiova, echipa dezafiliată în 2011, și FCSB a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, după ce în prima parte a anului a jucat în Liga a 4-a, la ARO Câmpulung.

A semnat cu locul doi din Bundesliga, iar clubul din Superliga se umple de bani!
TRANSFER
A semnat cu locul doi din Bundesliga, iar clubul din Superliga se umple de bani!

Mihai Costea va juca din nou alături de Florin Costea

La noua formație, Mihai Costea va juca din nou alături de fratele său, Florin Costea. Cei doi au fost colegi atât la FC Universitatea Craiova, cât și la FCSB. Ultima dată au fost colegi în sezonul 2011-2012, la formația roș-albastră.

„Este un lot foarte puternic. Se vrea promovarea. Asta m-a determinat să vin la Viitorul. Am venit încrezător că o să promovam. Nici nu mă gândesc că putem să ratăm accederea în play-off. Am semnat până în vară. După ce promovăm, o să văd dacă voi continua aici sau dacă am și alte oferte. M-aș bucura să joc alături de Florin.

Am avut și acum ofertă din Emirate, dar nu m-a determinat să plec de acasă. Am și un copil mic și îmi e greu să mai plec. Dacă nu o să promovăm, cred că o să refuz să mai joc în țară”, a declarat Florin Costea, potrivit impactreal.ro.

+4 FOTO

Vreau să mai joc până la vară și apoi voi încerca cariera de antrenor. Dacă nu iese, apoi tot ceva în domeniul fotbalului, pentru că asta mă pasionează și asta îmi place 

- Florin Costea, pentru GSP.ro

Crescut la FC Universitatea Craiova. Mihai Costea a mai jucat la FCSB, FC Voluntari, Al Ittihad Kalba, Fujairah SC, Al-Arabi, Chindia, Progresul Spartac și ARO Câmpulung Muscel.

135 de meciuriare Mihai Costea în Liga 1, având 23 de goluri

Viitorul Dăești e pe locul 5, după 15 etape, în Seria a 6-a din Liga 3, cu 25 de puncte. Lider e CSM Alexandria, cu 31 de puncte.

VIDEO Totul despre FCSB - Farul

Citește și: 

Adrian Mititelu, după decizia în cazul mărcii Rapid: „Profităm și noi!” + „FIFA ne-a transmis că își prezintă scuze”

Alexi Pitu a plecat în Franța, unde va semna cu Girondins de Bordeaux: „Am fost surprins de mutare. După meciul cu CFR am aflat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
Juvezaur
Juvezaur  •  27 Ianuarie 2023, 05:56
Postat de DMA87 pe 26 Ianuarie 2023, 22:25

A avansat. De la liga a patra la a treia. Ratați puțin spus. Frații Costea sunt exemplul grăitor de așa NU pentru orice tânăr fotbalist care visează cai verzi pe pereți. Degeaba ai talent, dacă nu muncești și nici nu te duce capul să faci prea multe. Păcat de ei, dar își merită soarta cu vârf și îndesat.

Nu e cazul lui Florin. Accidentarea suferită la Craiova i-a schimbat traiectoria, însă tot a reușit sa aibă o cariera decenta. Mihai în schimb.. doamne ferește.

popescu222
popescu222  •  27 Ianuarie 2023, 03:27

A ales liga 3 din Romania in dauna unui contract in Emirate pe motivul ca are copil mic. Pai tocmai de aia trebuia sa mearga 2-3 ani in Emirate, pe un salariu care imi inchipui ca nu era stelar, dar tot era de 10 ori cat ia in Romania. Ca sa-i asigure copilului un viitor bun.

DMA87
DMA87  •  26 Ianuarie 2023, 22:25

A avansat. De la liga a patra la a treia. Ratați puțin spus. Frații Costea sunt exemplul grăitor de așa NU pentru orice tânăr fotbalist care visează cai verzi pe pereți. Degeaba ai talent, dacă nu muncești și nici nu te duce capul să faci prea multe. Păcat de ei, dar își merită soarta cu vârf și îndesat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează