FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Contre la CSA Steaua: „Unii din interior sunt invidioși!” » Înțepături și către FCSB

CSA Steaua și FCSB 2 au remizat, 1-1, în Liga 3// FOTO: Cristi Preda +28   FOTO
CSA Steaua și FCSB 2 au remizat, 1-1, în Liga 3// FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 10:56 / Actualizat luni, 15 martie 2021 11:19

Iulian Miu, antrenorul secund de la CSA Steaua, a vorbit despre proiectul de Clubului Sportiv al Armatei și a acuzat că există anumite persoane care sunt în club nu susțin echipa pe deplin.

Mai mult, fostul fundaș a vorbit și despre duelul cu FCSB și lupta pentru promovarea în Liga 2, care să dă contra echipei secunde a clubului patronat de Gigi Becali.

„Suntem peste ei, sunt mai mulți steliști decât fani FCSB! Nu se compară. Văd ce se întâmplă Mă oprește lumea pe stradă și îmi spune «Hai, vă așteptăm în Liga 2 ca să venim pe stadion!». Suntem peste ei la fotbal, la suporteri, avem echipament mai frumos și vom promova.

Noi am dominat meciul cu FCSB 2, Ne-am creat mai multe ocazii. Am avut un gol anulat pe nedrept. Că poate a fost un penalty la noi în careu, e altă discuție. La pauză trebuia să fie 3-0.

Proiectul este unul bun, dar sunt unii care sunt răutăcioși cu acest proiect. Unii sunt nepoliticoși. Cineva din interiorul clubului. Nu sunt neapărat împotrivă, dar trebuie să tragem toți la aceeași căruță! Nu sunt invidioși doar pe noi, ci pe cei care fac performanță.

Eu cred în acest proiect, vrem să facem lucruri frumoase. Complexul Steaua are foarte multe terenuri, vestiare, săli de forță. Avem cea mai frumoasă, cea mai bună și cea mai utilă bază din România. Mai dotată decât cea pe care o are FCSB, avem și stadion”, a spus Iulian Miu la Look Sport.

VIDEO Bărbulescu l-a pus la punct pe Octavian Popescu: „Figuri și o aroganță de neînțeles”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Victor Pițurcă a rupt tăcerea! Ce spune despre implicarea la CSA Steaua: „Ăsta este adevărul”

Daniel Oprița, abordat de Valeriu Argăseală în Ghencea: „Mi-am dat seama că nu pot să rămân”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (11)
standart
standart  •  15 Martie 2021, 20:56

Studiu de caz: echipa din Afumați. Ce vină are ea să nu promoveze, urmându-și aspirațiile, în liga 2 deoarece s-au apucat niște politruci bolșevici să-i concureze folosind banii armatei? De ce oamenii ăia trebuie să renunțe la visul lor fiindcă statul român, chipurile democratic și cu o economie de piață liberă, se pune cu o cazarmă stalinistă de-a curmezișul istoriei intrând în sport cu bocancii plini de noroiul comunist? În Uniunea Europeană sunt interzise ajutoarele de stat. Ăștia nu sunt ajutați de stat, sunt chiar statul bolșevic călcând pe principii și legi.

cata23
cata23  •  15 Martie 2021, 15:10
Postat de duster4 pe 15 Martie 2021, 14:54

Zilnic ma minunez de prostia ta cacaline.

Ma doare *** ca te minunezi tu... si un limbric poate spune de cineva ca este prost dar tot la nivel de limbric rămâne, tu probabil ești *** Miu sau Ogararu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

horacechiarel
horacechiarel  •  15 Martie 2021, 15:03

 U.M. 02301 cheltuie banii publici foarte relaxată.Fără presiune publică,marii deontologi din presă par indiferenți de subiect sau chiar mai rău susțin acest jaf în desfășurare de la bugetul de stat. Până la urmă istoria este scrisă așa cum vor unii s-o scrie.  

Vezi toate comentariile (11)
Comentează