FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

UPDATE Victor Pițurcă a rupt tăcerea! Ce spune despre implicarea la CSA Steaua: „Ăsta este adevărul”

Victor Pițurcă (64 de ani) s-ar putea implica la CSA Steaua +28   FOTO
Victor Pițurcă (64 de ani) s-ar putea implica la CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 12:14 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 21:32

Adrian Bumbescu (61 de ani) a sugerat Victor Pițurcă (64 de ani) ar putea reveni în fotbalul românesc, la un an și jumătate de la ultima experiență ca antrenor, dar fostul selecționer neagă. 

UPDATE ora 20:30  - Victor Pițurcă: „Nu vin la Steaua”

Victor Pițurcă spune că nu este tentat de o implicare la CSA Steaua la vară, deși Adrian Bumbescu a sugerat că acest lucru este probabil. 

„Nu e adevărat. Eu nu ajut cu sfaturi, da, într-adevăr mai vorbesc cu Oprița, care m-a mai sunat, mă mai sună. Dar eu nu cunosc echipa, jucătorii care ar putea veni, iar Oprita are o experiență mult mai mare ca mine la nivelul ăsta, el a lucrat mult în diviziile inferioare, a și promovat echipă în Liga I, văd că reușește, se descurcă și îi merge. Și nu, nu vin la Steaua din vară, ăsta este adevărul”, a spus fostul selecționer potrivit playsport.

Știrea inițială: Pițurcă, implicat la CSA Steaua?

Plecat de la CS Universitatea Craiova din ianuarie 2020, Pițurcă ar putea lucra din sezonul viitor la CSA Steaua, dacă echipa din Liga 3 trece de baraj și promovează în Liga 2. Anunțul a fost făcut de Adrian Bumbescu, fost coleg cu Pițurcă la Steaua, și un susținător al „militarilor”.

„Eu vorbesc tot timpul cu Piți. Vine din vară sigur dacă promovează! Vine sigur! Vă spun eu că vorbesc în fiecare zi cu el. Mi-a spus așa: «Voi promovați și eu vreau să vă dau o mână de ajutor! Dar în condițiile pe care le pun eu! Vin, dar numai așa!». 

Pițurcă vrea să vină ca manager general, dar în condițiile pe care le pune el! Chiar dacă a zis că 90% nu mai antrenează în România, îi era foarte frică de COVID-ul ăsta și nu cred că mai pleacă el nicăieri!”, a declarat Bumbescu pentru Fanatik.

Eu știu că Daniel Oprița vorbește cu Pițurcă. Eu nu am vorbit cu el. Sper să vină la meciul cu FCSB 2. Așa îmi spunea Daniel. Cei de la organizare știu cum va fi posibil să intre în stadion. Este o legendă a Stelei
- George Ogăraru, vineri, la GSP Live

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Gigi Becali a explodat înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Unde vă treziți? O să îi facem de râs pentru că au făcut o mizerie”

Pe cine văd bookmakerii favorită în derby-ul CSA Steaua - FCSB 2 » Ce cotă au la victorie jucătorii trimiși de Becali la „satelit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Martie 2021, 00:35

Are bani,la ce sa mai cerseasca de la buget?

basistul
basistul  •  13 Martie 2021, 22:38

Pitzurka si Clonele! ... :))

853246084756615
Marcel Popa  •  13 Martie 2021, 16:59

Sper si daca cam asa suna acest articol.Cand a antrenat mai gsp Piturca in liga 2?Vai de mama voastra ca numai *** scrieti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează