LIGA 3  ·  CORONAVIRUS

Nae Constantin, fostul jucător de la Rapid, a stat în izolare: „Mi s-a luat o mare greutate de pe inimă”

Nae Constantin
Nae Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 10:40

Nicolae „Nae” Constantin (46 de ani), fost jucător al Rapidului și în prezent antrenorul formației din Liga a 3-a, ACSO Filiași, a declarat într-un interviu pentru Gazeta de Sud, cum a scăpat la limită de coronavirus.

Fostul fundaș al Rapidului, cu peste 70 de partide în tricoul vișiniu, este bucuros că a ieșit din izolare și niciun memebru al familiei sale nu a fost depistat pozitiv. 

Lui Nae Constantin i-a trecut virusul pe la ureche

Aflat cu fiica cea mare, Daria, la spital, pentru o operație la genunchi, Nae Constantin a aflat la scurt timp că doctorul care a operat-o pe tânăra handbalistă a intrat în contact cu un pacient depistat pozitiv la Covid-19. 

„Toată povestea a început acum acum două săptămâni, lunea. Atunci a fost Daria la control, a intrat la doctor, a consultat-o. Soția mea a primit joi un mesaj de la clinica respectivă cum că sunt probleme. Eu eram pe drum spre Filiași și m-a sunat soția. Mi-a povestit că a primit un mesaj de la clinica respectivă și că ne roagă să stăm în casă. Să nu ieșim, că doctorul a fost în contact cu un pacient care s-a dovedit a fi pozitiv, dar că este în stare bună. I-am spus să meargă la șeful său, să-i spună problema, să anunțe medicul de familie și să vedem ce este de făcut”, a spus Nae Constatin într-un interviu pentru Gazeta de Sud.

Nae Constanin: „Mi s-a luat o mare greutate de pe inimă”

Nae Constantin răsuflă ușurat după ce a trecut peste această problemă. „Mă bucur enorm că totul este bine, mi s-a luat o mare greutate de pe inimă. Sunt mulți cu care m-am întâlnit la început și îmi ziceau să stau liniștit, că nu-i pericol. Aș vrea să le văd părerea acum. Și e mult mai dificil să fii implicat, cum am fost noi”, a precizat Nae Constantin pentru sursa citată.

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în fotbal:S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×