FOTBAL  »  LIGA 3  »  CORONAVIRUS

Nae Constantin, fostul jucător de la Rapid, a stat în izolare: „Mi s-a luat o mare greutate de pe inimă”

Nae Constantin
Nae Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 10:40

Nicolae „Nae” Constantin (46 de ani), fost jucător al Rapidului și în prezent antrenorul formației din Liga a 3-a, ACSO Filiași, a declarat într-un interviu pentru Gazeta de Sud, cum a scăpat la limită de coronavirus.

Fostul fundaș al Rapidului, cu peste 70 de partide în tricoul vișiniu, este bucuros că a ieșit din izolare și niciun memebru al familiei sale nu a fost depistat pozitiv. 

Lui Nae Constantin i-a trecut virusul pe la ureche

Aflat cu fiica cea mare, Daria, la spital, pentru o operație la genunchi, Nae Constantin a aflat la scurt timp că doctorul care a operat-o pe tânăra handbalistă a intrat în contact cu un pacient depistat pozitiv la Covid-19. 

„Toată povestea a început acum acum două săptămâni, lunea. Atunci a fost Daria la control, a intrat la doctor, a consultat-o. Soția mea a primit joi un mesaj de la clinica respectivă cum că sunt probleme. Eu eram pe drum spre Filiași și m-a sunat soția. Mi-a povestit că a primit un mesaj de la clinica respectivă și că ne roagă să stăm în casă. Să nu ieșim, că doctorul a fost în contact cu un pacient care s-a dovedit a fi pozitiv, dar că este în stare bună. I-am spus să meargă la șeful său, să-i spună problema, să anunțe medicul de familie și să vedem ce este de făcut”, a spus Nae Constatin într-un interviu pentru Gazeta de Sud.

Nae Constanin: „Mi s-a luat o mare greutate de pe inimă”

Nae Constantin răsuflă ușurat după ce a trecut peste această problemă. „Mă bucur enorm că totul este bine, mi s-a luat o mare greutate de pe inimă. Sunt mulți cu care m-am întâlnit la început și îmi ziceau să stau liniștit, că nu-i pericol. Aș vrea să le văd părerea acum. Și e mult mai dificil să fii implicat, cum am fost noi”, a precizat Nae Constantin pentru sursa citată.

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în fotbal:

Cum încearcă italienii din Bergamo să evite izolarea » Căpitanul Atalantei: „Sunt unii care ies câte o oră”

HAOS după pandemie?! Cum văd Giovanni Becali, Anamaria Prodan și alți impresari din România piața transferurilor după coronavirus: „Prețuri la jumate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează