LIGA 3  ·  CORONAVIRUS

Nae Constantin, fostul jucător de la Rapid, a stat în izolare: „Mi s-a luat o mare greutate de pe inimă”

Nae Constantin
Nae Constantin

Miercuri, 25 Martie, 10:40

Nicolae „Nae” Constantin (46 de ani), fost jucător al Rapidului și în prezent antrenorul formației din Liga a 3-a, ACSO Filiași, a declarat într-un interviu pentru Gazeta de Sud, cum a scăpat la limită de coronavirus.

Fostul fundaș al Rapidului, cu peste 70 de partide în tricoul vișiniu, este bucuros că a ieșit din izolare și niciun memebru al familiei sale nu a fost depistat pozitiv. 

Lui Nae Constantin i-a trecut virusul pe la ureche

Aflat cu fiica cea mare, Daria, la spital, pentru o operație la genunchi, Nae Constantin a aflat la scurt timp că doctorul care a operat-o pe tânăra handbalistă a intrat în contact cu un pacient depistat pozitiv la Covid-19. 

„Toată povestea a început acum acum două săptămâni, lunea. Atunci a fost Daria la control, a intrat la doctor, a consultat-o. Soția mea a primit joi un mesaj de la clinica respectivă cum că sunt probleme. Eu eram pe drum spre Filiași și m-a sunat soția. Mi-a povestit că a primit un mesaj de la clinica respectivă și că ne roagă să stăm în casă. Să nu ieșim, că doctorul a fost în contact cu un pacient care s-a dovedit a fi pozitiv, dar că este în stare bună. I-am spus să meargă la șeful său, să-i spună problema, să anunțe medicul de familie și să vedem ce este de făcut”, a spus Nae Constatin într-un interviu pentru Gazeta de Sud.

Nae Constanin: „Mi s-a luat o mare greutate de pe inimă”

Nae Constantin răsuflă ușurat după ce a trecut peste această problemă. „Mă bucur enorm că totul este bine, mi s-a luat o mare greutate de pe inimă. Sunt mulți cu care m-am întâlnit la început și îmi ziceau să stau liniștit, că nu-i pericol. Aș vrea să le văd părerea acum. Și e mult mai dificil să fii implicat, cum am fost noi”, a precizat Nae Constantin pentru sursa citată.

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în fotbal:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1