FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

OFICIAL Patrick Petre a semnat cu noua echipă » Contract pe un an + mesajul clubului: „Bun venit!”

Patrick Petre / Sursă foto: Arhivă GSP +8   FOTO
Patrick Petre / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 11:30 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 12:02

Patrick Petre, 25 de ani, ultima oară la CS Minaur Baia Mare, formație proaspăt promovată în Liga 2, nu va continua în eșalonul secund. Fiul lui Florentin Petre a bătut palma cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț, echipa antrenată de tatăl său, care evoluează în Liga 3.

„Bun venit, Patrick Petre! Patrick Petre are 25 de ani și a ales să vină să joace sub comanda tatălui său, Florentin, la CSM Ceahlăul, asta deși în această vară a bifat o promovare în Liga 2 alături de CS Minaur Baia Mare. 

De fapt, de promovare în Liga 2 s-au bucurat Patrick și Florentin și-n 2021, când au reușit să pună umărul la ascensiunea echipei Dacia Unirea Brăila în eșalonul secund în dauna echipei Oțelul Galați. Originar din București, mijlocașul a făcut junioratul la Dinamo, club pentru care a jucat și-n Liga 1.

A mai îmbrăcat apoi tricourile echipelor Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iași, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila și CS Minaur Baia Mare. De asemenea, Patrick Petre are și meciuri pentru naționalele U17 și U19 ale României. Contractul lui Petre cu CSM Ceahlăul este pentru sezonul 2022-2023”, se arată în comunicatul nemțenilor. 

Cum e Patrick Petre în rolul de tată

La 25 de ani, jucătorul trecut pe la Dinamo, Dacia Unirea Brăila și Minaur, a devenit tată recent, după ce iubita lui, Adina, a născut un băiețel.

„Cezar îl cheamă pe nepotul meu. E un copil cuminte. Mă bucur foarte tare. Până acum nu mă gândeam că voi fi bunic. Mă bucur că am ajuns la acest moment. Mă așteptam să se întâmple mai repede, la cât de zvăpăiat a fost Patrick.

Acum aștept să văd cum se dezvoltă și cum se schimbă Patrick. Acum cred că nici el nu știe pe ce planetă e. E greu... Știi cum e? Când îți vine copilul acasă, îți vine cu tot cu instrucțiuni. Te adaptezi imediat. Să-l fi văzut ieri, cum încălzea laptele... L-am lăsat să vedem cum se descurcă. Mai greu, cu emoții, cu transpirații... E mic, nu știi cum să-l iei. Ți-e frică să nu-i rupi mâna sau piciorul. Dar se pricepe. Cu siguranță își va dezvolta abilitățile”, a dezvăluit Petre la GSP LIVE.

„Cariera lui Patrick e OK, a avut două promovări în ultimii doi ani, cu Brăila și Minaur. Dacă nu primește o ofertă mai bună, îl voi lua la mine, să-l țin aproape și să-l ajut să-și revină”, a mai spus Florentin Petre.

Aventura lui Patrick Petre la Dinamo, în imagini

+4 FOTO

VIDEO Florentin Petre despre starea lui Dinamo: „Nu aș fi crezut acum 20 de ani că voi trăi vreodată acest coșmar”

Citește și alte știri de actualitate:

ANCHETĂ Legături periculoase: fan-angajat la Dinamo, condamnat pentru crimă! Scene de groază într-o parcare + Surse acuză: „E instrumentul PCH”

Dinamo și-a găsit A1, dar numirea e momentan blocată: „Abia atunci vom avea antrenor” » Prima reacție a tehnicianului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  19 Iulie 2022, 20:09
Postat de florinbelascu pe 19 Iulie 2022, 16:43

Nepotismul e marcă înregistrată în țara asta din păcate. Ce fotbalist prefera sa fie într-o ligă superioara? Cine nu este fiul lui tata, care este și antrenor!

Nu-i nepotism, ca-i cu permisiunea patronatului.

Amsterdam
Amsterdam  •  19 Iulie 2022, 20:04

Sper să-ți relansezi cariera. Mult succes la Ceahlăul!

dobrin
dobrin  •  19 Iulie 2022, 18:14
Postat de ionescugeorge77 pe 19 Iulie 2022, 14:34

...asa sa procedeze si Croitoru...

Da, sa mearga si Croitoru in Liga 3, doar-doar o juca si fiu-sau :))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează