FOTBAL  »  LIGA 3  »  POPEȘTI

Pompiliu Stoica a revenit pe gazon la 45 de ani: „La ce nivel avem, poate juca încă vreo două campionate”

FOTO: Cătălin Ionescu/ ioon.ro
FOTO: Cătălin Ionescu/ ioon.ro

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 01:04 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 01:07

Fostul internațional Pompiliu Stoica a revenit pe gazon la 45 de ani, în meciul dintre CSO Plopeni și ACS SR Brașov, scor 4-4. 

Antrenor secund la CSO Plopeni, în Liga 3, Pompiliu Stoica a acceptat să revină pe gazon la gruparea prahoveană. Echipa fostului stelist a avut la dispoziție doar 13 jucători valizi la meciul cu ACS SR Brașov, așa că a apelat la o variantă de urgență.

Pompiliu Stoica, integralist în Liga 3

Pompiliu Stoica a evoluat pe întreaga durată a jocului încheiat cu scorul de 4-4, ca mijlocaș central, având o prestație extrem de convigătoare. 

„La ce nivel fotbalistic este în Liga 3, Pompiliu poate juca lejer în competiție învă vreo două campionate”, a spus antrenorul principal al celor de la CSO Plopeni, Daniel Dumitrache, după jocul de la Brașov. 

Pompiliu Stoica a decis să intre pe gazon la CSO Plopeni și în celelalte trei partide care mai sunt de disputat în anul 2021, cu ACS Kids Tâmpa Brașov, Cetate Râșnov și Odorheiu Secuiesc.

CSO Plopeni evoluează în Seria 5 din al treilea eșalon fotbalistic al României. Ocupă penultima poziție, cu 7 puncte strânse în 12 runde.

VIDEO Adrian Neaga, poveste amuzantă cu Pompiliu Stoica

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare:

Mesajul războinic al lui Adi Popa: „Noi suntem Steaua! Toate armele pe masă pentru promovare, trebuie să fim în Liga 1”

EXCLUSIV Nicolae Constantin, antrenorul-lider din Liga 2, s-a destăinuit Gazetei: „Înainte de Petrolul, mă gândeam să fiu profesor de sport. Nu puteam accepta Divizia C!”

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează