FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROGRESUL

Progresul merge în cantonament în Turcia! Condiții excelente pentru formația de Liga a 3-a

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 16:58

Progresul Spartac București nu a mai ocupat în această primă parte a campionatului Ligii a III-a rolul fruntaș din trecuta stagiune.

”Am cedat cu mare ușurință puncte importante în câteva meciuri. Dacă nu eram atât de risipitori ne-am fi aflat, cu siguranță, pe podium la jumătatea întrecerii”, a punctat antrenorul Andrei Erimia la Sport Total FM.

Bucureștenii vor avea parte în continuare de condiții excelente de pregătire. Dacă iarna trecută Progresul s-a antrenat în Grecia, acum au ales un sta în Turcia.

În zona în care vor fi cantonați Leo Boiangiu și compania se vor afla, de asemenea, Farul Constanța și U Craiova 1948, echipe în compania cărora se dorește angajarea unor partide de verificare.

Progresul Spartac se află pe locul cinci la finalul turului de campionat, în C2, cu 23 de puncte, și primește, în prima etapă a returului, vizita liderului Rapid București.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează