FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

Situație jenantă într-unul dintre orașele foarte mari ale României » N-are stadion omologat nici pentru Liga a 3-a, iar echipa trebuie să se mute!

Foto: Telegraf Constanța
Foto: Telegraf Constanța

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 18:08

În ciuda eforturilor făcute, SSC Farul nu va putea juca în Liga a 3-a în Constanța. Din cauza degradării excesive a tribunelor și stării proaste a gazonului, în proporție de 90% echipa va fi nevoită să joace la Techirghiol.

Petre Grigoraș a dezvăluit azi la conferința de presă că o variantă ar mai fi și arena din Cernavodă.

Sursele GSP.RO susțin însă că Techirghiol este varianta preferată de cei care conduc echipa, cel puțin pentru un moment. Asta și pentru că distanța este mai mică, doar 16 kilometri. 

"Din păcate, nu s-a putut să avem o conlucrare mai bună și cu Direcția Județeană, astfel că nu vom putea juca pe stadionul Farul, din diferite motive. Echipa va evolua, probabil, la Techirghiol sau la Cernavodă. Nu este în regulă ca un oraș precum Constanța să nu beneficieze de un teren care să poată fi omologat pentru liga a treia.

Un lucru deranjant. Situația nu este una senzațională acum. Trebuie să existe înțelegere. Trebuie să salutăm implicarea oficialităților locale, care au aprobat un buget pentru susținerea echipei. Așteptăm și pe alți oameni din Constanța care iubesc fotbalul să vină alături de echipă.

Este nevoie de unitate acum, lăsând la o parte orice orgoliu. În afară de Viitorul, echipa creată de Gică Hagi, cred că în Constanța are loc și Farul, care este un simbol al acestui oraș. Trebuie să existe înțelegere din partea tuturor. Suntem neputincioși în realizarea unei performanțe dacă nu suntem susținuți", a zis Petre Grigoraș la conferința de presă, conform farul.ro.

283,872 de locuitori are orașul Constanța, fiind al 5-lea din România din acest punct de vedere. Este de 20 de ori mai mare decât Ovidiu, unde sunt 13847 de locuitori

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  30 August 2017, 22:48

Grigoras viseaza cai verzi pe pereti : "Așteptăm și pe alți oameni din Constanța care iubesc fotbalul să vină alături de echipă." Care oameni sa vina cand hartia asta de impachetat peste i-a distrus pe toti incat sa sustina fcsb? Asa se intampla si in restul tarii, din pacate. Culmea romanismului e ca toata tara ii injura pe bucuresteni, dar la fel mai toata tara sustine fcsb. Sunteti penibili, dar lipsa de educatie isi spune cuvantul.

965157786852203
Catalin Arhire  •  30 August 2017, 19:45

Lasa ca o sa aiba Alexandria sau Targu Jiu stadioane omologate Fifa iar Constanta , nu !

agiler
agiler  •  30 August 2017, 19:19

Cum pai daca se supara mazare si vinde tot ce a furat fac si stadion si buget de meleoane de euro.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează