FOTBAL  »  LIGA 3  »  SR BRAȘOV

SR Braşov nu mai are datorii la stat, dar nu scapă de probleme: „Situația financiară încă este complicată”

SR Brașov nu mai are datorii la stat
SR Brașov nu mai are datorii la stat

Articol de - Publicat duminica, 22 august 2021 16:04 / Actualizat duminica, 22 august 2021 16:43

După ani de așteptări și eforturi mari din partea celor implicați în proiect, SR Municipal Braşov, clubul susţinut de fanii braşoveni, este de acum o societate fără datorii la stat.

Astfel, SR-ul, echipă de Liga a 3-a antrenată de fostul internațional Tiberiu Ghioane, poate să desfășoare activități comerciale, să primească sponsorizări și să participe la concursuri de proiecte cu finanțări nerambursabile, o situație bună în perspectiva sezonului care stă să înceapă și unde accesul spectatorilor este din nou permis.

SR Brașov nu mai are datorii la stat: „Situația financiară încă este complicată”

„Acest moment va rămâne în istoria clubului, eram foarte aproape de a achita toate datoriile către bugetul de stat în ultimele luni, însă mereu au apărut și alte lucruri de rezolvat însă acum situația este evidentă, SR Municipal Brașov este o societate solvabilă care se poate gândi la lucruri mari pentru viitor, mai ales din perspectiva dimensiunii care o oferă această echipă iubitorilor de fotbal din Brașov. 

Vreau să mulțumesc absolut tuturor care sub o formă sau alta, acum sau în trecut, au contribuit ca spiritul «stegar» să nu dispară definitiv din oraș. În special aș dori să salut buna comunicare cu instituțiile statului. Băieții din Liga Suporterilor Stegari au cele mai mari merite, însă la această reușită au contribuit stegari din toate colțurile lumii. 

Vreau să transmit un mesaj clar, situația financiară a clubului încă este complicată, avem și un dosar pe rolurile instanțelor civile pentru o creditare a clubului în anii trecuți, de aceea vom continua să apelăm la fanii noștri prin toate campaniile pe care le vom desfășura, însă sper să atragem mai ușor mediul privat lângă noi”, a declarat managerul general Ciprian Jurubescu.

După o perioadă dificilă, primul meci cu spectatori pentru SR Braşov va fi cel din Cupa României, marţi, de la ora 17.30, pe Stadionul „Tineretului”, cu FC Braşov.

Citește mai multe știri din ligile inferioare:

Au început șicanele în Liga 2: „A înjurat din minutul 1, a pus presiune pe arbitru” » Crăciunescu a intervenit: „E o mare rușine!”

Prezentarea noului echipament adâncește ruptura de la CSA Steaua: „Nicăieri și NICIODATĂ n-am văzut așa ceva!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
trink
trink  •  22 August 2021, 23:35
Postat de ripensistu pe 22 August 2021, 22:55

Pai sa investeasca la Coltea Brasov, este fosta campioana a Romaniei, SR/FC Brasov nu a cistigat nimic.

corect

ripensistu
ripensistu  •  22 August 2021, 22:55

Pai sa investeasca la Coltea Brasov, este fosta campioana a Romaniei, SR/FC Brasov nu a cistigat nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close