FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

ULTIMA ORĂ » CSA Steaua direct în Liga a 4-a? Bumbescu și Lăcătuș au oferit detalii importante

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 18:32

Fostul mare jucător al Stelei, Adrian Bumbescu, a anunțat că noua echipă a Armatei va evolua direct în Liga a 4-a.

CSA ar fi primit deja acceptul pentru a trece peste Liga a 5-a după ce și-a depus dosarul la AMFB și a demonstrat că îndeplinește criteriile cerute pentru a face acest pas.

”Am primit acceptul si vom juca din toamnă în Liga 4. Este proiectul nostru, așa cum a fost prezentat, astfel că nu e vorba de nicio fuziune”, a spus Bumbescu conform TV Digi Sport.

Lăcătuș este mai rezervat în privința acestui subiect. Echipa ar urma să joace pe terenul 5 din Complexul Ghencea. La meciuri vor putea asista în jur de 2.000 de oameni.

”Zilele viitoare va fi un Comitet Executiv al celor de la AMFB și noi considerăm că dosarul depus ne va permite să evoluăm în Liga 4”, a spus Lăcătuș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
1946283512280877
Cotiso Andrei  •  07 Iunie 2017, 10:47

Csu Craiova , a început din liga a 2 a, farul constanta din liga 4 și acolo era și liga a 5 a, de ce lumea vede doar CSA Steaua?? Înființați și voi Rapidul adevărat cu palmares și începeți și din liga. A 3 a dacă sunt locuri!

mokinio
mokinio  •  07 Iunie 2017, 07:42

fetze vechi, metehne vechi! Comunismul nu piere!

catalynn
catalynn  •  07 Iunie 2017, 07:19
Postat de legendavisinie pe 06 Iunie 2017, 20:44

Greşeşti. Nu există în niciun regulament al FRF sau LPF noţiunea de wild card. Toate echipele de tradiţie, dispărute din diferite motive, au repornit din ultima ligă valorică. Doar echipa armatei doreşte să fie privilegiată.

Coane, iti inteleg durerea, insa din păcate echipa voastră practic nu exista, cel putin nu inca! Dupa dizolvare au aparut careva echipe care susțin ca sunt Rapid, dar de fapt se pare ca nu e niciuna ... Nu am niciun dubiu ca daca se începea un proiect serios cum face acum Steaua începeati si voi tot din Liga a 4-a!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează