FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - MOSTIȘTEA ULMU 2-0

Patronul de la Mostiștea își anunță retragerea după meciul cu Steaua: „Nu voi mai finanța! E țara lui Pacionel! Am luptat cu influența Stelei”

FOTO: Raed Krishan +40   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2021 14:13 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 18:33

ACS Mostiștea Ulmu a pierdut și returul cu Steaua, 0-2, iar „militarii” s-au calificat în finala barajului de promovare în Liga 2, după ce în tur s-au impus cu același scor.

La finalul meciului din Ghencea, Vasile Târșolea, finanțatorul oaspeților, a criticat în termeni dur arbitrajul și a explicat gestul din finalul partidei, când a vrut să scoată echipa de pe teren, fiind cu greu convins să renunțe la idee.

Vasile Târșolea renunță la Mostiștea Ulmu după meciul cu Steaua

„E un sentiment pe care l-am avut și data trecută, un deja vu. Am vrut să scot echipa de pe teren pentru că am văzut de câteva ori filmarea și m-am lămurit în legătură cu acea simulare mai meșteșugită. S-a agățat de jucătorul nostru și cu asta basta! Nu am scos echipa la insistența jucătorilor, să nu le răpesc această plăcere.

Echipa noastră n-a fost deloc inferioară! Nu văd de ce e greu să lupți cu Steaua. Noi am luptat cu influența Stelei! Nu s-a văzut că CSA a fost ajutată?! Acel arbitru dat penalty din proprie inițiativă în primul meci? Acum, aceeași poveste, același Pacionel, același penalty! Concluzia e că e țara lui Pacionel.

Nu voi mai finanța echipa! Nu merită! Peisajul ăsta nu e propice pentru performanță. Ce rost are să faci eforturi și sacrificii personale?”, a spus Târșolea la interviurile de la finalul partidei. 

VIDEO Vasile Târșolea a vrut să scoată echipa de pe teren în Steaua - Mostiștea Ulmu

Citește mai multe știri despre CSA Steaua - Mostiștea Ulmu:

Jucătorii Stelei au sărbătorit victoria cu fanii! Suporterii n-au uitat de FCSB și l-au înjurat pe Becali

CSA Steaua - Mostiștea Ulmu 2-0 » „Militarii” câștigă și-n retur cu scandal și sunt în finala barajului pentru promovarea în Liga 2

Faze incredibile în Steaua - Mostiștea Ulmu! Oaspeții au vrut să iasă de pe teren după un penalty INVENTAT pentru „militari”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (89)
csaba
csaba  •  16 Mai 2021, 14:04

Așa este când comandă armata și poliția în fotbal, ca și politicienii și cei din fotbal sunt corupți până în măduva oaselor !!

bodystyle74
bodystyle74  •  16 Mai 2021, 13:00

Va fi mare suparare la mustata &co. Dupa ratarea calificarii in cupa au motivat ca au meci important contra csa iar finala cupei ii incurca. Acum vor motiva iarasi ca au meci important cu pepsi ca atare meciul cu afumati nu mai prezenta interes. Probabil dupa meciul de diseara vor spune ca nu campionatul este important ci vanzarea lui morutan aduce mai multi bani.

dragdim
dragdim  •  16 Mai 2021, 03:02

Din moment ce toate comunele din România joaca in mămăliga 1, chiar este țara lui Pacionel.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează
Close